News

Președintele Emmanuel Macron, atacat cu un ou: „Dacă are ceva să-mi spună, lăsați-l să vină”. Video

Președintele Franței a fost atacat cu un ou în timpul unui eveniment.
27.09.2021 | 22:36
Președintele Emmanuel Macron, atacat cu un ou: „Dacă are ceva să-mi spună, lăsați-l să vină”. Video
Președintele Emmanuel Macron, atacat cu un ou: „Dacă are ceva să-mi spună, lăsați-l să vină”. Video. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Președintele Franței se afla la un eveniment în orașul Lyon, când a fost atacat de un protestatar agresiv. Acesta l-a lovit pe liderul de stat cu un ou.

Președintele Franței a fost atacat cu un ou în Lyon. Ce s-a întâmplat cu agresorul

Emmanuel Macron se afla în vizită la Salonul internaţional al restaurantelor şi industriei hoteliere, moment în care bărbatul a decis să îl lovească.

Liderul Franței nu a pățit nimic, iar oul respectiv nici măcar nu s-a spart, ci doar l-a atins pe umăr și ulterior a ricoșat pe jos.

ADVERTISEMENT

Imaginile de la fața locului arată cum forțele de ordine s-au mobilizat să îl protejeze pe președinte, în cazul în care ar fi fost vorba despre un atac mai grav care putea să îi pună în mod real viața în pericol șefului de stat.

Bărbatul care se face vinovat de acest atac asupra președintelui a fost reținut în scurt timp de bodyguarzi, lucru surprins tot de filmările de acolo, ele fiind postate pe rețelele de socializare de participanți la evenimentul respectiv din Lyon.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Emmanuel Macron după ce a fost atacat cu un ou

După ce a avut loc atacul, Emmanuel Macron a avut și el ceva de spus. Astfel, el le-a transmis gărzilor sale de corp să îl lase pe individ să îi spună ce dorește, dacă el vrea să îi comunice un anume lucru.

„Dacă are ceva să-mi spună, lăsați-l să vină”, a spus Emmanuel Macron imediat după ce a avut loc acest atac.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu se știe care a fost motivul din spatele acestui atac. Ce se știe cu siguranță este faptul că bărbatul care se face vinovat de atacul asupra lui Emmanuel Macron a fost arestat.

De altfel, aceasta nu este prima dată când președintele Franței este ținta unui atac. Când era candidat la alegerile prezidențiale, el a fost atacat tot cu un ou.

ADVERTISEMENT

De această dată, scenariul nu a fost la fel de fericit ca în acest caz, iar lui Emmanuel Macron i s-a spart în cap oul respectiv, în timp ce se afla la Salonul Agriculturii, în anul 2017.

În luna iunie, președintele Franței a fost pălmuit de un invidid, la Tain, în Drôme.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri