Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Preşedintele lui FC U Craiova, îngrijorat înaintea meciului cu Poli Iaşi: “Trăim periculos! Începe să se îngroaşe gluma”

Președintele lui FC U Craiova 1948 este îngrijorat înaintea meciului cu Poli Iași. Marcel Pușcaș trage un semnal de alarmă pentru elevii lui Giovanni Costantino.
27.02.2024 | 13:15
Presedintele lui FC U Craiova ingrijorat inaintea meciului cu Poli Iasi Traim periculos Incepe sa se ingroase gluma
Preşedintele lui FC U Craiova, îngrijorat înaintea meciului cu Poli Iaşi: “Trăim periculos! Începe să se îngroaşe gluma”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a mărturisit că are motive de îngrijorare înaintea confruntării cu Poli Iași. Președintele lui FC U Craiova 1948 a dezvăluit și ce obiective și-a fixat gruparea din Bănie după ce speranțele calificării în play-off s-au risipit.

Președintele oltenilor este îngrijorat înainte de FC U Craiova – Poli Iași: „Suntem două echipe în criză de puncte”

Fără victorie în ultimele trei etape din SuperLiga, FC U Craiova 1948 țintește cele trei puncte cu Poli Iași. Marcel Pușcaș a analizat confruntarea din Cetatea Bănie și spune că elevii lui Giovanni Costantino pot arăta mai bine cu trupa lui Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT

Conducerea celor de la FC U Craiova a analizat ultimele evoluții din SuperLiga și au ajuns la concluzii clare. Marcel Pușcaș a spus că Juan Bauza a revenit la antrenamentele grupării din Bănie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„Un meci important și pentru noi, cred că este la fel de important și pentru cei de la Iași. Suntem două echipe în criză de puncte și fiecare vrea să le câștige, să vedem. Am făcut egal la Iași în toamnă, am jucat și un amical cu ei și ne-au bătut la Buftea în perioada de pregătire.

ADVERTISEMENT

Este o echipă care a demonstrat că poate mai mult, vezi ultimul meci cu Rapidul. Și noi am demonstrat de multe ori că putem mai mult, acum să vedem. Sper să își revină băieții și să începem o serie de rezultate pozitive. Trei subțirele și l-aș adăuga și pe al patrulea cu Farul de la Constanța.

În rest au fost mici probleme, am analizat și am văzut ce se întâmplă. Au și jucătorii partea lor de vină, unii au și recunoscut treaba asta. Bauza a început să facă antrenamente alături de echipă, sper să intre cât mai repede. Este un pion important pentru noi, dar nu trebuie să stăm într-un jucător”, a declarat Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Semnal de alarmă la FC U Craiova: „Intrăm într-un joc destul de periculos”

„Sunt 25 de jucători în lot și ceilalți 24 au contract de fotbalist, atunci nu ar trebui să se simtă absența unuia sau altuia, așa procedează echipele care au doi jucători pe post egal valoric. Au lipsit jucători mari de-a lungul timpului și tot echipele au câștigat.

Aș vrea să ne vedem pe noi jucând calumea, hotărât, cu încredere, înțelepciune și să luăm cele trei puncte. Sunt importante pentru că altfel intrăm într-un joc destul de periculos, începe să se îngroașe gluma. Nu face bine sănătății, jucătorilor și imaginii noastre.

ADVERTISEMENT

Când vorbim așa nu poți face o analiză a unui jucător, faci la ansamblu că de aia e joc de echipă. Nu e doar unul de vină, sunt mai mulți de vină din 11, 16 sau tot lotul. Cred că ratarea obiectivului numit play-out a turnat puțin plumb în picioare. Adică am vrut ceva, nu am reușit ce mai contează trei, patru meciuri pentru că oricum suntem în play-out, pe principiul ăsta.

Și în play-out anul trecut am avut evoluții foarte bune, ajungând pe locul șapte. Normal nu trebuie să aștepți play-out-ul pentru că fiecare punct acumulat chiar dacă se înjumătățesc înseamnă punct acumulat, un plus. Sper să fii învățat și din asta ceva”, a declarat Pușcaș.

Ce obiective are FC U Craiova: „Hai să vedem dacă le putem realiza”

„Tot timpul spun de doi, trei ani că avem de învățat din înfrângeri, din ratarea obiectivelor. Anul trecut cu Sepsi în meciul direct, a fost un meci premergător cu Sibiu în care s-a dat autogol. În cupă am ajuns până în sferturi și ne-a scos UTA, două obiective pe care puteam să le realizăm fără nicio problemă.

Când ratezi unul se mai întâmplă, dar au fost două. Anul ăsta am ratat a treia oară intrarea în play-off și ne-a mai rămas un play-out foarte bun de făcut, ținta este locul șapte și Cupa României. Ne-au mai rămas două, hai să vedem dacă le putem realiza.

Nu trebuie să stai pe play-out pentru că jocul de așteptare în play-out este extrem de periculos. Dinamo a început să își revină, mi-a plăcut în ultima perioadă. Cu jucători veniți de te miri unde din diverse locuri, care probabil că nu au fost nici omogeni și nici pregătiți, dar au început să își intre în mână.

Botoșani începe să pună probleme aproape oricui. Nu mai este campionatul cu Mediaș, Clinceni și Dinamo când au retrogradat, atunci jucau cu juniorii în teren”, a adăugat Marcel Pușcaș la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

DISCURS DUR despte situatia de la FCU Craiova: “NU AVEM VOIE SA AJUNGEM ACOLO”

ADVERTISEMENT