News

Prețul uriaș cerut de pentru o casă în paragină din Alba Iulia. ”Parcă e în Dubai”

O casă aflată într-un stadiu avansat de degradare a fost scoasă la vânzare de proprietarul ei, din Alba Iulia.
14.01.2024 | 16:19
Pretul urias cerut de pentru o casa in paragina din Alba Iulia Parca e in Dubai
O casă dărăpănată din Alba Iulia a fost scoasă la vânzare cu 75.000 de euro / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: RTV
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Alba Iulia a scos la vânzare o casă ce pare că stă să se prăbușească. Prețul cerut de proprietar este unul uriaș, având în vedere starea imobilului.

Casa are două camere și 45 mp

”Ocazie unică! Casă și teren de vânzare în zona 0 a orașului Alba Iulia”, a scris proprietarul imobilului, în anunțul de vânzare.

ADVERTISEMENT

Din imagini se poate observa că respectiva construcție este părăsită de mulți ani, iar pereții sunt crăpați și stau să se prăbușească. În ciuda acestui lucru, deținătorul imobilului a pus un preț consistent de vânzare, 75.000 de euro.

„Casa are 2 camere în suprafață de 45 mp, suprafața totală construită a casei este de 55 mp și terenul este de 163 mp. Casa este construita din cărămidă în anul 1970. Prețul este de 75.000 de euro și este ușor negociabil”, se mai arată în anunțul postat de proprietar, potrivit RTV.

ADVERTISEMENT

Reacția internauților: ”Arată ca după război”

Postarea a atras valuri de reacții în mediul online, majoritatea făcând referire la starea proastă a construcției. În timp ce unii consideră că prețul solicitat este mult prea mare, alții cred că este vorba despre o farsă.

„Dai 75.000 ca să demolezi. Te mai costă demolarea și apoi ai costuri să depozitezi molozul și mizeriile rezultate din demolare. Ajungi la 85.000 de euro. Ajungi să dai peste 520 euro de parcă e în Dubai!”, a comentat un utilizator.

ADVERTISEMENT

Altcineva a scris că prețul este comparabil cu cel din New York, însă în zona respectivă ai nevoie de un număr mare de autorizații pentru a putea construi ceva.

„Nici șobolanii nu stau acolo, scuză-mă frate… dar arata ca după război. Pe ce ceri bani aia???? Poate 7.500 de euro ar mai merge”, a mai scris un utilizator.

ADVERTISEMENT

Cât costă o casă în Alba Iulia

Piața imobiliară din Alba Iulia este una destul de dezvoltată, mai ales atunci când vine vorba despre centrul orașului. Astfel, prețurile pentru case situate într-o astfel de zonă sunt cuprinse între 90.000 de euro și 350.000 de euro, în funcție de suprafață și dotări.

ADVERTISEMENT