Life

Prezentatorul Survivor România mărturisește pe cine vede în finală. S-a dat de gol Daniel Pavel?

03.02.2021 | 11:05
Prezentatorul Survivor Romania marturiseste pe cine vede in finala Sa dat de gol Daniel Pavel
ADVERTISEMENT

Prezentatorul Survivor România s-a dat de gol și a dezvăluit pe cine susține cu adevărat în competiția de la Kanal D. Daniel Pavel a oferit un interviu în mediul online în direct din Republica Dominicană, într-o pauză de la filmări, în care a spus cum se trăiește acolo competiția spre deosebire de ceea ce se vede pe micul ecran.

În mod surprinzător, prezentatorul Survivor România a spus că îl apreciază foarte mult pe Zannidache, pe care îl vede în marea finală, căci are toate elementele necesare unui concurent care să ajungă departe: are carismă, este bun pe trasee și știe să fie în centrul atenției prin felul de a fi.

ADVERTISEMENT

Pavel a spus și care a fost, pentru el, cel mai emoționant moment de până acum. Eliminarea lui Costi Ioniță a fost una care l-a impresionat pe prezentator, căci el s-ar fi așteptat ca artistul și compozitorul să se implice mai mult.

Prezentatorul Survivor România, cucerit de Zannidache

A spus că a văzut în ochii lui Costi regretul că aventura s-a încheiat prea devreme pentru el, iar momentul despărțirii de echipă a fost unul marcat de sensibilitate.

ADVERTISEMENT

„Mă atașez de concurenți, dar nu las să se vadă asta. Am ales să zâmbim, să nu mai avem fața aia… Dacă Jador vrea să alerge cu ananasul, lasă-l să alerge cu ananasul, dacă Alexandra Stan vrea să spună o prostioară, lasă-l să spună o prostioară”, a declarat Daniel Pavel în emisiunea „Ștafeta mixtă” de pe Youtube.

„Zanni să rămână!”

„Zanni este un tip la care ne vom uita multe săptămâni de Survivor de acum înainte. Zanni e acolo, să rămână!”, a dezvăluit prezentatorul arătându-se cucerit de evoluția cântărețului.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai spus că Zanni, chiar dacă fizic nu are mușchii necesari să reziste, este unul dintre concurenții care se antrenează cel mai mult, el fiind primul în linie atunci când Cătălin Moroșanu sună chemarea, chiar dacă de cele mai multe ori fac sport pe burta goală: „Zanni e de urmărit”.

Prezentatorul a mai vorbit și despre momentul în care Alin de la Războinici a declarat că o iubește pe Alexandra Stan și a declarat că nu crede că acele declarații au fost neapărat în sensul pe care l-a preluat toată lumea, ci a vrut să își arate admirația față de strădania ei de a face față concursului extrem de dificil.

ADVERTISEMENT