Sport

Prima plecare de la Universitatea Craiova după numirea lui Gâlcă. Fotbalistul a părăsit deja Bănia. Exclusiv

S-a produs și prima plecare de la Universitatea Craiova după numirea ca antrenor a lui Costel Gâlcă. Cine este fotbalistul care a plecat deja din Bănie
18.04.2024 | 08:08
Prima plecare de la Universitatea Craiova dupa numirea lui Galca Fotbalistul a parasit deja Bania Exclusiv
Prima plecare de la Universitatea Craiova după numirea lui Gâlcă. Fotbalistul a părăsit deja Bănia. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Instalarea lui Costel Gâlcă în funcția de antrenor principal la Universitatea Craiova a produs și prima victima. Un fotbalist care făcea parte din lotul alb-albaștrilor a părăsit deja Bănia.

Plecare de la Universitatea Craiova după venirea lui Costel Gâlcă. Ce jucător a părăsit Bănia

FANATIK a aflat în exclusivitate că Zvonimir Kozulj (30 de ani) a plecat în țara lui pentru o problema de familie și are șanse mici să mai revină la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central are contract până la finalului sezonului 2023-2024, cu opțiune de prelungire, dar, din informațiile obținute de site-ul nostru, sunt șanse nule ca acest lucru să se întâmple.

Bosniacul a semnat cu Universitatea Craiova la începutul anului, liber de contract după despărțirea de Zrinjski Mostar. Totuși, Kozulj nu a reușit să se integreze în Bănie. El a bifat în total doar 15 minute în trei meciuri pentru Universitatea Craiova, două în campionat și unul în cupă.

ADVERTISEMENT

Pe cine a mai pierdut Gâlcă înaintea meciului de debut

Înaintea debutului la Universitatea Craiova, Costel Gâlcă a primit o veste și mai proastă. Antrenorul în vârstă de 52 de ani nu se poate baza pe serviciile lui Alexandru Mitriță, accidentat în meciul cu Farul.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că vedeta oltenilor nu poate fi recuperată până la primul meci al lui Gâlcă în calitate de antrenor al Universității Craiova. Oltenii au meci cu Sepsi, la Sf. Gheorghe, duminică 21 aprilie, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

De altfel, Gâlcă a vorbit în prima sa conferință de presă despre problemele de lot de la U Craiova, inclusiv de cea a lui Mitriță. Playmakerul oltenilor a lipsit, evident, și de la primul antrenament al noului tehnician.

„Trebuie să evaluăm jucătorii pe care-i avem, apoi vom vedea. O să fiu foarte deschis, direct, corect, voi discuta mereu cu domnul Rotaru. Cunosc jucătorii, problema e cu Mitriţă, care e accidentat şi să vedem dacă-l vom avea la meciurile următoare.

ADVERTISEMENT

Pentru că Mitriţă e foarte important pentru noi. Aştept un joc bun al echipei, atitudine bune şi să atragem mulţi suporteri. Ascult conducerea, dar deciziile îmi aparţin”, a spus Costel Gâlcă, la conferința de presă.

  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Zvonimir Kozulj, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT