Sport

Lovitură pentru Gâlcă înaintea debutului la Universitatea Craiova: Mitriță s-a reaccidentat și poate rata meciurile cu Sepsi și CFR Cluj!

Costel Gâlcă va debuta la Universitatea Craiova în meciul cu Sepsi din deplasare și are șanse minime să se poată baza pe serviciile lui Alex Mitriță.
17.04.2024 | 20:47
Lovitura pentru Galca inaintea debutului la Universitatea Craiova Mitrita sa reaccidentat si poate rata meciurile cu Sepsi si CFR Cluj
Mitriță s-a reaccidentat înaintea debutului lui Gâlcă la Universitatea Craiova. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova și va debuta în duelul cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe. Din păcate pentru noul tehnician al formației lui Mihai Rotaru, se pare că Alex Mitriță s-a reaccidentat.

Lovitură pentru Gâlcă înaintea debutului la Universitatea Craiova: Mitriță s-a reaccidentat și poate rata meciurile cu Sepsi și CFR Cluj!

FANATIK a aflat că Alex Mitriță s-a reaccidentat și va lipsi, cel mai probabil, la meciul cu Sepsi în care va debuta Costel Gâlcă pe banca celor de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Entorsa lui “Messi” din Bănie a recidivat, iar mijlocașul a ratat primul antrenament al lui Gâlcă ca antrenor al oltenilor. În acest moment, Alex Mitriță se află la București pentru tratament și ar putea să rateze atât meciul cu Sepsi, cât și partida cu CFR Cluj.

Starul oltenilor s-a accidentat inițial în meciul cu Oțelul Galați din Cupa României Betano. În ultimele minute a primei reprize de prelungiri, la o acțiune în banda stângă, Alex Mitriță a fost faultat de un fundaș gălățean și a acuzat dureri la gleznă. Medicii Universității Craiova au intervenit și vedeta oltenilor a continuat partida.

ADVERTISEMENT

La doar două minute după reluarea jocului, Mitriță a sprintat în atac dar a simțit dureri și s-a prăbușit pe gazon. În urma acestei faze, căpitanul formației din Bănie a părăsit terenul pentru îngrijiri medicale, dar nu a mai revenit pe gazon, în locul fiind introdus Elvir Koljic.

După ce echipa sa a fost învinsă de Oțelul Galați, scor 1-0, și eliminată din Cupa României Betano, Alex Mitriță a mers direct la tratament. Starul oltenilor a încercat să se recupereze pentru duelul cu FCSB, din etapa cu numărul 3 a play-off-ului SuperLigii, dar nu a reușit.

ADVERTISEMENT

Între timp, Mitriță a evoluat în duelul pierdut cu Farul Constanța, dar fără realizări importante. Cel mai probabil, starul oltenilor încă suferea după accidentarea din meciul cu Oțelul.

Costel Gâlcă a prefațat meciul cu Sepsi OSK

Costel Gâlcă a prefațat meciul cu Sepsi OSK, care va fi debutul antrenorului pe banca Craiovei. Universitatea Craiova ocupă locul 3, iar covasnenii sunt pe ultima poziție. În ultimele 5 meciuri, Universitatea Craiova a câștigat 3 deplasări la Sepsi, iar trupa din Covasna alte 2 partide.

ADVERTISEMENT

“Să fiu clar, ascult (n.r. opiniile conducerii), dar deciziile îmi aparțin. Sunt clare, nu? Deocamdată doar i-am salutat pe jucători, dar cu siguranță nu o să fie un meci ușor. Sepsi este o echipa agresivă, care verticalizează foarte mult. E e o echipă care face pressing avansat de fiecare dată.

Să vedem cu putem să contracarăm aceste situații. Eu îmi doresc să câștigăm și să avem șanse în continuare la locul 2, să ne batem. E locul cel mai important pentru club și pentru mine. Suntem în postura de a fi acolo, de a termină pe locul 2, dar trebuie să scoatem maximul din fiecare meci, ne obligă să câștigăm”, a spus Costel Gâlcă la conferința de presă.

ADVERTISEMENT
1,37 este cota Betano pentru pronosticul „șansă dublă: 12” la Sepsi - Universitatea Craiova