Sport

Prima plecare de la Universitatea Craiova după venirea lui Reghe! A semnat cu noua echipă

Universitatea Craiova s-a despărțit de primul jucător după numirea lui Laurențiu Reghecampf. Fosta speranță a grupării din Bănie a semnat în Liga 2.
19.08.2023 | 08:04
Prima plecare de la Universitatea Craiova dupa venirea lui Reghe A semnat cu noua echipa
Prima plecare de la Universitatea Craiova după venirea lui Reghe! A semnat cu noua echipă. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf pregătește schimbări în lotul „alb-albaștrilor”, iar după transferul lui Jasmin Kurtic a venit și rândul primei despărțiri din mandatul lui Reghe. Ionuț Mitran și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova și a semnat cu CSM Slatina din Liga 2 Casa.

Prima plecare de la Universitatea Craiova după numirea lui Laurențiu Reghecampf! Ionuț Mitran semnat cu CSM Slatina

Universitatea Craiova s-a despărțit de unul dintre jucătorii promițători crescuți în academia „alb-albaștrilor” înaintea confruntării cu UTA Arad. Ionuț Mitran și-a încheiat conturile cu gruparea din Bănie și a semnat cu CSM Slatina din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Astfel, soluțiile pentru regula U21 se împuținează pentru Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, care îi mai are la dispoziție pe Ștefan Baiaram, Marian Danciu și Atanas Trică. Din informațiile FANATIK, Ionuț Mitran era nemulțumit din cauza faptului că nu a evoluat la formația din Bănie.

Ionuț Mitran a revenit la Universitatea Craiova la sfârșitul sezonului 2022-2023 din SuperLiga după împrumutul la CSM Slatina. Oficialii „alb-albaștrilor” sperau ca fotbalistul  să fie o soluție importantă pentru regula U21 și să rezolve problemele din flancul drept după plecarea lui Bogdan Vătăjelu.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a aflat în lotul „alb-albaștrilor” în stagiul de pregătire din Bansko și a primit minute din partea lui Eugen Neagoe, însă nu i-a impresionat pe olteni și a fost trimis la „satelitul” Universității Craiova. Situația lui Ionuț Mitran nu s-a schimbat nici în mandatul lui Laurențiu Reghecampf, iar jucătorul a ajuns la un acord cu oltenii pentru a pleca definitiv la CSM Slatina.

Cum a ajuns Ionuț Mitran la Universitatea Craiova: „A văzut un potențial Nicolae Negrilă”

Ionuț Mitran i-a impresionat pe oficialii Universității Craiova în perioada junioratului, iar acesta a fost transferat de la Caracal de către fostul manager al Centrului de Copii și Juniori, Silviu Bogdan. Dan Nicolae, fostul antrenor al fotbalistului, a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia după debutul la formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Am avut niște jocuri amicale cu Universitatea Craiova. Noi ne-am calificat la faza zonală, la un turneu în 2016-2017, în Bănie. Ionuț Mitran era căpitanul echipei. L-a văzut Silviu Bogdan, el având și un ochi foarte priceput. A venit după el, a văzut un potențial Nicolae Negrilă.

A zis că îi oferă cazare, masă. Era păcat să nu îi dau drumul, era spre binele lui. Am dat vârful grupei de 2002. S-a dovedit cea mai bună alegere. Mitran ajunsese să joace fundaș la grupa de 2000, nimeni nu-l mai scotea din echipă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Marius Ștefănescu, fotbalistul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe este un produs al școlii de fotbal de la Caracal. S-au făcut eforturi mari ca Ionuț Mitran să facă fotbal. Făcea naveta zi de zi, venea singur la antrenamente, tatăl său lucra. Am o relație extraordinară cu familia sa. El este un băiat cuminte, respectuos și la locul lui”, spunea Dan Nicolae.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT