Sport

Daniel Oprița pune condiții după ce Steaua a promovat în Liga 2: „Să mi se propună un contract de profesionist!”

CSA Steaua a promovat în Liga 2, iar antrenorul Daniel Oprița pune condiții pentru a continua în Ghencea: vrea un contract de profesionist
30.05.2021 | 20:19
Daniel Oprita pune conditii dupa ce Steaua a promovat in Liga 2 Sa mi se propuna un contract de profesionist
ADVERTISEMENT

CSA Steaua a câștigat cu 2-1 returul cu CS Afumați, după ce se impusese și în prima manșă cu 2-0, și a obținut fără prea mari emoții promovarea în Liga 2.

La finalul meciului care a consfințit prezența în sezonul viitor al eșalonului secund, antrenorul Daniel Oprița a vorbit despre tot ceea ce s-a întâmplat în campionatul recent încheiat, dar și despre planurile de viitor.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița pune condiții pentru a continua la CSA Steaua: „Să mi se propună un contract de profesionist!”

Contractul lui Daniel Oprița cu CSA Steaua expiră în această vară și antrenorul pune condiții pentru a continua în Ghencea. El vrea să i se propună un contract serios, de profesionist, pentru a rămâne pe mai departe antrenorul echipei.

„A fost un meci greu, terenul a fost greu, a plouat tare. Băieții și-au făcut treaba, au avut atitudine. În meciurile astea există presiune, trebuie să îi înțelegem, nu puteau juca cu dezinvoltură. Presiunea a fost foarte mare. Când am văzut câți suporteri ne-au așteptat înaintea meciului, mi-au dat lacrimile. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să mă duc să fac o revizie, să văd cum stau cu sănătatea. Luna asta, cu barajele, n-a fost deloc ușor. Așa sunt eu. Sincer, sunt epuizat. Aveam încredere în băieți, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Când am primit golul de 1-1, mă gândeam la ce am pățit cu Middlesbrough. Atunci eram jucător, acum antrenor”, a declarat Daniel Oprița la finalul partidei de la Afumați.

Tehnicianul „roș-albaștrilor” le-a mulțumit apoi jucătorilor și familiei, lăsând să se înțeleagă faptul că au existat și unele ieșiri mai puțin ortodoxe pe parcursul campionatului.

ADVERTISEMENT

„Le mulțumesc tuturor că m-au suportat. Și jucătorilor, dar și familiei. Chiar și cu familia am avut niște ieșiri necontrolate. Mă gândeam mult la fotbal și poate i-am neglijat. Vreau să merg acum în vacanță, să mă liniștesc, n-am mai mers de doi ani”, a declarat Oprița.

Daniel Oprița, atac subtil la conducerea CSA Steaua: „O propunere despre care mă fac că n-am văzut-o, că n-am auzit-o!”

Referitor la prelungirea contractului cu CSA Steaua, tehnicianul și-a exprimat subtil nemulțumirea față de conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

„Eu nu știu dacă voi mai rămâne antrenorul echipei, mi se termină contractul, nu știu ce urmează. Am îndeplinit ce voiam, ceea ce mi s-a cerut. Mai departe nu mai contează. Dacă mi se propune un contract profesionist, rămân. Dacă nu, nu mai contează.

Mai am o lună de contract, nu știu ce va fi pe viitor. Dacă mi se va propune ceva serios, voi accepta! Nu vreau să vorbesc prea mult, dar a fost ceva, o propunere despre care mă fac că n-am văzut-o, că n-am auzit-o!

Sunt problemele noastre, voi discuta cu conducerea. Întrebați-i pe ei, nu vreau să spun ce se întâmplă. M-au adus să promovez echipa în Liga 2, mai departe nu vreau să vorbesc ce se întâmplă! Eu am promovat echipa, mai departe depinde de dânșii ce vor face, a mai spus Oprița, sugerând că propunerea clubului de prelungire a contractului a fost una superficială.

George Ogăraru spune că vrea să continue cu Daniel Oprița

Pentru CSA Steaua, greul abia aqcum începe, pentru că momentan echipa nu are dreptul de a promova în Liga 1. Managerul George Ogăraru susține că urmează două luni de foc, în care se vor pune la punct toate actele necesare. De asemenea, el susține că își dorește ca Daniel Oprița să fie și în sezonul viitor antrenorul Stelei.

„Am controlat meciul de la început până la final, dar a fost această emoție a promovării. Ne-am dorit foarte mult să ajungem în Liga 2. Ne-am fi dorit tare mult să-i avem pe suporteri pe stadion, dar vom sărbători alături de ei în Ghencea.

Pentru Liga 2 le promitem că vom face tot posibilul să aliniem o echipă care să se bată pentru primele locuri. Urmează două luni de foc, agitate, în care vom avea mult de lucru. Măcar noaptea aceasta să o păstrăm pentru a ne bucura. Ne dorim ca Oprița să rămână, cum să nu? Ne dorim să rămână în continuare!”, a declarat George Ogăraru la finalul partidei de la Afumați.

ADVERTISEMENT