Life

Prima reacție a Ramonei Olaru după ce Cuza s-a afișat cu noua iubită. Ce a spus vedeta TV

Iată ce a avut de spus Ramona Olaru după ce Cuza s-a afișat cu noua iubită.
29.08.2021 | 22:11
Prima reactie a Ramonei Olaru dupa ce Cuza sa afisat cu noua iubita Ce a spus vedeta TV
Prima reacție a Ramonei Olaru după ce Cuza s-a afișat cu noua iubită. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit, iar vedeta de televiziune a avut prima reacție după ce fostul ei partener de viață a început să se vadă cu o altă femeie.

Ramona Olaru, declarații despre fostul său iubit. Ce spune despre Cuza

După ce fanii au fost foarte curioși cu privire la acest subiect, Ramona Olaru a decis să vorbească despre acest subiect pe pagina sa de Instagram, acolo unde le-a explicat urmăritorilor săi care e poziția sa cu privire la noua relație a lui Cuza.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea a mărturisit că este perfect normal ca fiecare dintre ei să își găsească pe altcineva. Totodată, Ramona Olaru a clarificat orice fel de suspiciune a fanilor despre o posibilă împăcare care să fi avut loc între ea și Cuza.

Ea a lămurit faptul că este singură, astfel că fostul ei partener este liber să își caute fericirea în altă parte.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a povestit că primește foarte multe poze în care Cuza apare de noua sa iubită.

Tocmai de aceea, ea a vrut să clarifice situația odată pentru totdeauna și să spună că „este perfect normal” ca fostul său iubit să „își găsească liniștea”.

Totodată, Ramona Olaru a vorbit și despre faptul că fiecare persoană are nevoie de timp după o despărțire, dar aceasta poate să difere de la caz la caz.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru: Fiecare are nevoie de o perioada, să-și plângă morții

În această situație, se pare că cel care a trecut mai repede peste separarea dintre Cuza și Ramona Olaru a fost el, iar asistenta TV încă nu este pregătită pentru o nouă relație.

„Pe de altă parte, este perfect normal după ce s-a produs un astfel de lucru, să-și găsească liniștea, fericirea și așa mai departe. De ce am spus asta?

ADVERTISEMENT

Sunteți foarte mulți, fie că mă cunoașteți, fie că nu mă cunoașteți, care aveți gânduri, intenții bune, să-mi trimiteți print screen-uri sau poze sau filmulețe cu faptul că el are pe altcineva sau e cu altcineva, nu știu când, nu știu cum, e ok, e normal…

Fiecare are nevoie de o perioada, să-și plângă morții, cum ar spune un prieten de-al meu. În cazul asta, situația să se refacă”, a spus Ramona Olaru pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Tags: