Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Prima șansă e a noastră!”. Calculele lui Eugen Voicu pentru salvarea lui Dinamo de la retrogradare

Eugen Voicu are încredere în Zeljko Kopic, iar patronul de la Dinamo București și-a făcut calculele pentru salvarea de la retrogradare.
29.03.2024 | 07:00
Prima sansa e a noastra Calculele lui Eugen Voicu pentru salvarea lui Dinamo de la retrogradare
„Prima șansă e a noastră!”. Calculele lui Eugen Voicu pentru salvarea lui Dinamo de la retrogradare. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Trupa din Ștefan cel Mare are emoții în play-out, însă oficialii lui Dinamo București au încredere din ce în ce mai mare în salvarea de la retrogradare. Eugen Voicu și-a făcut calculele la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Calculele lui Eugen Voicu pentru salvarea lui Dinamo de la retrogradare: „Prima șansă e a noastră”

Dinamo București este pe loc de baraj în play-out, însă „câinii roșii” trag tare să se salveze direct în următoarele opt etape. Trupa lui Zeljko Kopic a debutat cu stângul la FC Hermannstadt, dar oficialii trupei din Ștefan cel Mare încă își păstrează speranțe.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a avut invitat special la FANATIK SUPERLIGA pe Eugen Voicu, iar patronul de la Dinamo are și vești extraordinare pentru fani. Acesta a analizat șansele „câinilor roșii” în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

„Avem două șanse: să scăpăm de baraj sau să jucăm barajul. Dacă jucăm barajul cred că prima șansă e a noastră să batem în cele două meciuri de baraj. Până acum cred că tot ce am făcut pentru echipă reprezintă un efort și un ajutor pe care ar trebui să îl simțim în teren.

ADVERTISEMENT

De când am venit noi aproape că s-au rezolvat problemele logistice sau de orice natură. Au toate condițiile, au antrenori, preparatori fizici. De săptămâna asta intră în vigoare un contract cu un nutriționist, au mental coach.

Sigur că poate nu este nivelul la care vrem să fim la un an, doi sau trei, dar astăzi au toate serviciile de care este nevoie la nivel sportiv. Stăm bine și la salarii, stăm normal. Am făcut tot ce trebuia să mărim lotul și să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Voicu.

ADVERTISEMENT

Discuții secrete cu investitori din Portugalia: „Trebuie să fii discret până când ai semnat”

La Dinamo București sunt așteptați investitori noi pentru următorul sezon din SuperLiga sau chiar mai devreme. Eugen Voicu a dat detalii despre discuțiile secrete cu un fond de investiții din Portugalia.

„Nu vreau să comentez. Întotdeauna trebuie să fii discret până când ai semnat. Cu grupul One subiectul este închis. Nu e o atitudine de respingere, ci de părere de rău. Avem discuţii, nu pot să dau detalii. Dar suntem într-un moment în care stabilitatea financiară este asigurată.

ADVERTISEMENT

Nu avem problemele pe care le-am avut pe parcurs. Am avut multe nopţi nedormite în perioada aceasta. Acum suntem pe un traseu echilibrat. Licenţa va fi rezolvată, există bani. Noi suntem în discuţii cu persoane fizice şi juridice.

Pot să vină şi fonduri de investiţii. Chiar dacă sunt într-o fază incipientă, discuţiile sunt serioase. Nu aş vrea să intru în amănunte. După ce ieşim din insolvenţă, trecem de acest sezon şi rămânem în Liga 1, nu am luat în calcul o altă variantă…

Ne dorim să rămânem în Liga 1 şi şansele sunt mari în continuare. O să vedeţi că la anul, poate chiar în toamnă, Dinamo va fi o ţintă pentru anumiţi investitori”, a mai spus Eugen Voicu.

Eugen Voicu despre VIITORUL lui Zeljko Kopic la Dinamo si al fotbalistilor

ADVERTISEMENT