Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Discuții secrete cu un fond de investiții puternic din Portugalia!”. Eugen Voicu, detalii de culise despre venirea de noi acționari la Dinamo

Eugen Voicu a fost chestionat la FANATIK SUPERLIGA despre discuţiile cu un fond puternic de investiţii din Portugalia, interesat să investească la Dinamo. Ce spune acţionarul.
19.03.2024 | 14:42
Discutii secrete cu un fond de investitii puternic din Portugalia Eugen Voicu detalii de culise despre venirea de noi actionari la Dinamo
„Discuții secrete cu un fond de investiții puternic din Portugalia!”. Eugen Voicu, detalii de culise despre venirea de noi acționari la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acţionarii majoritari de la Dinamo, compania “Red&White”, poartă negocieri cu mai mulţi oameni de afaceri, dar şi fonduri de investiţii pentru implicare financiară la echipă.

„Discuții secrete cu un fond de investiții puternic din Portugalia!”. Cum a răspuns Eugen Voicu

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a dezvăluit că Dinamo are discuţii cu un fond de investiţii din Portugalia. Acţionarul majoritar Eugen Voicu, a dezvăluit în direct că nu ar vrea să comenteze până când nu se semnează documentele:

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să comentez. Întotdeauna trebuie să vii discret până când ai semnat. Cu grupul One subiectul este închis. Nu e o atitudine de respingere, ci de părere de rău.

Avem discuţii, nu pot să dau detalii. Dar suntem într-un moment în care stabilitatea financiară este asigurată. Nu avem problemele pe care le-am avut pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Am avut multe nopţi nedormite în perioada aceasta. Acum suntem pe un traseu echilibrat. Licenţa va fi rezolvată, există bani. Noi suntem în discuţii cu persoane fizice şi juridice.

“Dinamo va fi o ţintă pentru anumiţi investitori”

Pot să vină şi fonduri de investiţii. Chiar dacă sunt într-o fază incipientă, discuţiile sunt serioase. Nu aş vrea să intru în amănunte. După ce ieşim din insolvenţă, trecem de acest sezon şi rămânem în Liga 1, nu am luat în calcul o altă variantă…

ADVERTISEMENT

Ne dorim să rămânem în Liga 1 şi şansele sunt mari în continuare. O să vedeţi că la anul, poate chiar în toamnă, Dinamo va fi o ţintă pentru anumiţi investitori.

“Am avut un buget spre 7 milioane de euro”

Lucrurile vor arăta cu totul altfel. Inclusiv academia de copii. O să investim foarte mult acolo. O să atragem bani, din sponsorizări, Dinamo este un club atractiv pentru companii.

ADVERTISEMENT

Am avut un buget spre 7 milioane de euro. Din păcate, la încasări nu ne-am atins ţintele, dar am fost conform estimărilor noastre, în rest”, a spus Eugen Voicu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT