Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eugen Voicu, veste excelentă pentru fanii lui Dinamo: „Va fi la fel ca la Manchester, Liverpool sau Barcelona”

Eugen Voicu îi anunță pe fanii lui Dinamo că la jumătatea lunii mai va fi inaugurată o platformă care le este dedicată, asemănătoare cu a marilor cluburi europene.
21.03.2024 | 11:02
Eugen Voicu veste excelenta pentru fanii lui Dinamo Va fi la fel ca la Manchester Liverpool sau Barcelona
Eugen Voicu anunță lansarea unei platforme care vine în sprijinul fanilor lui Dinamo. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă pe plan sportiv, Dinamo duce o luptă crâncenă în SuperLiga pentru salvarea de la retrogradare, în plan administrativ conducerea clubului își canalizează toate energiile pentru a transforma gruparea „alb-roșie” într-una de nivel european. Lucrurile merg în direcția bună odată cu venirea noilor acționari, iar anunțul patronului Eugen Voicu nu poate decât să-i bucure pe fani.

Eugen Voicu, veste excelentă pentru fanii lui Dinamo: „Vom inaugura o platformă cum au Manchester, Liverpool sau Barcelona”

Fiind un club care se respectă, Dinamo face toate eforturile pentru a veni în sprijinul fanilor în ceea ce privește partea de marketing. Mai ales că nici aceștia nu au lăsat echipa la greu și au salvat-o în clipele cele mai grele, când era la un pas să intre în faliment.

ADVERTISEMENT

Și prima veste excelentă le-o oferă patronul Eugen Voicu. În aproximativ două luni, Dinamo va inaugura o platformă de nivel european, unde fanii vor avea posibilitatea să-și cumpere bilete la meciuri, tricouri sau alte materiale promoționale cu însemnele clubului.

„Aș vrea să vă spun  despre o inițiativă la care lucrăm, și acum pot să vorbesc despre ea pentru că am semnat contractul… Deci, am semnat contract cu o firmă care ne va asigura o platformă de comunicare cu suporterii, cu sponsorii, cu tot ecosistemul din jurul clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

Și sperăm ca în luna mai, undeva la jumătatea lnnii mai, să avem o formă inițială pe care să o lansăm, în așa fel încât partea de vânzări de bilete sau de tricouri sau alte produse cu emblema clubului Dinamo, precum și toată comunicarea cu suporterii, să fie foarte mult îmbunătățite.

„Va fi o platformă cum au Manchester, Liverpool, Barcelona”

O să avem un conținut media pe care-l vom urca acolo, să fie accesibil pentru diverse categorii. Va fi gratuit pentru marea masă a suporterilor. Însă, dacă vrei să ai acces la anumite informații sau să ai anumite beneficii, poți alege să plătești un comision lunar, pe care la final îl vei deduce din discounturile pe care le facem. Și vei fi mai avantajat din această perspectivă.

ADVERTISEMENT

Va fi o platformă cum au Manchester, Liverpool, Barcelona… La mijlocul lunii mai vrem să îi dăm drumul și undeva la finalul lunii iunie să fie gata varianta cea mai bine pusă la punct.

Pentru că nu îi vom da drumul cu toate facilitățile. Nici nu vrem să fie totul la cheie, vrem să o testăm puțin înainte”, a dezvăluit Eugen Voicu, patronul lui Dinamo, marea surpriză pe care o pregătește fanilor la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare o inițiativă extraordinară…. Vreți să faceți și Dinamo TV?”, a vrut să afle mai multe amănunte la FANATIK SUPERLIGA și Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii ce poate fi urmărită în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici lunea, marțea și vinerea, de la ora 17:30.

„Dinamo TV va fi inclusă în această platformă. Cred că partea actuală, la zi, conține zona aceasta de materiale video pe mai multe canale. Va fi un fel de Dinamo TV, inclus în această platformă”, a mai spus Eugen Voicu.

Eugen Voicu, anunt important pentru fanii lui Dinamo

ADVERTISEMENT