News

Primarul din Crevedia aruncă vina pe locuitori pentru explozii: „Nu am primit nicio sesizare. Puteți să-i întrebați”

Declarații halucinante ale primarului din Crevedia. Florin Petre precizează stația GPL a fost construită înainte ca el să ocupe funcția.
29.08.2023 | 14:04
Primarul din Crevedia arunca vina pe locuitori pentru explozii Nu am primit nicio sesizare Puteti sai intrebati
Primarul din Crevedia aruncă vina pe locuitori pentru explozii. Colaj Fanatik/ Foto Facebook/ Captură
ADVERTISEMENT

Primarul din Crevedia aruncă vina pe locuitori pentru explozii. Florin Petre a oferit o declarație de presă, marți, cu privire la modul în care funcționa firma de GPL, care aparține fiului primarului din Caracal.

Primarul din Crevedia dă vina pe locuitori pentru dezastrul de sâmbătă

Edilul comunei Crevedia a făcut o serie precizări halucinante. Acesta susține că la primăria pe care o conduce nu a fost făcută nicio sesizare. Florin Petre aruncă vina voalat pe oamenii care locuiau lângă stația GPL, afectați în urma exploziilor.

ADVERTISEMENT

„Știam că a fost închisă după adresa de la ISU. Nu este în competența Primăriei, și dacă nu am primit nicio sesizare… că s-a vehiculat la presă. Nu avem nimic scris la Primărie.

Cei care au fost afectați sunt cei care locuiesc lângă acest GPL. Puteți să-i întrebați dacă au făcut vreo sesizare sau nu. Dacă nu s-a făcut la primărie, nu s-a știut. Dacă s-a făcut la poliție, trebuie verificat la poliție”, a transmis primarul din Crevedia, conform Digi 24.

ADVERTISEMENT

Florin Petre mai spune că nu cunoștea faptul că firma lui Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal, funcționa în continuare. El susține că știa că ar fi fost închisă după verificările desfășurate de ISU, în anul 2020.

Însă, primarul se contrazice spunând că, totuși, a observat „o cisternă parcată la poartă din când în când”. La întrebarea referitoare la cine este vinovat pentru dezastrul produs sâmbătă, Florin Petre a spus că îl consideră responsabil pe proprietarul firmei.

ADVERTISEMENT

Florin Petre a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare

Totodată, edilul a ținut să precizeze că stația GPL a fost construită înainte ca el să ocupe această funcție. Florin Petre a ajuns la cârma comunei Crevedia în anul 2016, fiind la al doilea mandat.

El a fost ales pe listele UNPR în 2016, iar în 2020 din partea PSD. În urmă cu șapte ani, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, deoarece a tăinuit un furt.

ADVERTISEMENT

Tragedia de la Crevedia s-a soldat cu moartea a doi oameni și rănirea a altor 56. Dintre persoanele care au suferit arsuri, 39 sunt pompieri, doi răniți sunt polițiști, iar alți doi jandarmi. 12 pacienți au fost transferați la spitale din afara țării.

 

ADVERTISEMENT
Tags: