Sport

Primarul din Iași amenință că retrage echipa din Superliga după 1-4 cu U Craiova: “Jecmăneală”. Ce a făcut după miezul nopții

Mihai Chirica, primarul din Iași, a amenințat că retrage echipa din campionat după înfrângerea, scor 1-4 cu Universitatea Craiova. Ce decizie a luat după miezul nopții.
13.08.2023 | 10:04
Primarul din Iasi ameninta ca retrage echipa din Superliga dupa 14 cu U Craiova Jecmaneala Ce a facut dupa miezul noptii
Primarul din Iași, supărat după ce Poli a fost învinsă de Craiova. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-08-2023
07:07

Mihai Chirica a șters postările

La scurt timp după miezul nopții, Mihai Chirica a șters cele trei postări vehemente pe care le-a făcut publice pe pagina oficială de Facebook. Ulterior, edilul a venit cu o postare prin care a încercat să explice motivul pentru care a ales să șteargă precedentele trei postări.

„Am depostat pentru că eu nu vorbesc despre etnie ci despre rolul sportului in educarea copiilor noștri. Mai avem multe, prea multe de făcut, ca să avem iarăși performanță”, a scris Mihai Chirica pe pagina de Facebook.

 

Ultimul meci, cel cu Universitatea Craiova, a fost pierdut la scor, 4-1. Faza care a decis soarta meciului a avut loc în minutul 59, atunci când Alin Roman a fost eliminat.

Primarul Iașiului, dur la adresa lui Kovacs

Iași conducea cu 1-0 după golul lui Alin Roman, dar căpitanul moldovenilor a fost eliminat. Astfel, Universitatea Craiova a reușit să revină pe tabelă și să înscrie de patru ori prin Ivan, Markovic, Roguljiic și Mitriță, aflat la primul gol de la revenirea în Bănie.

ADVERTISEMENT

Primarul Iașiului nu a gustat înfrângerea echipei. Acesta făcut un anunț dur pe Facebook, spunând că nu merită să investească în fotbal, imediat după eliminarea dictată de Kovacs. Mai mult, el le-a bătut obrazul celor din LPF.

Chiar nu merită să faci fotbal în Liga 1. Este o pierdere de timp și resurse.
Rușine! De astăzi nu mai vorbesc de Liga 1, aștept ziua în care hoția și nesimțita va lăsa sportul din România să performeze.

ADVERTISEMENT

Până atunci mă voi ocupa de sportul pentru copii! Din nou, să va fie rușine celor care vă ocupați de Liga Profesionistă din România!”, a fost prima postare a primarului.

Câteva minute mai târziu, acesta a amenințat că se retrage de la masă celor care sunt în fotbal, după dezamăgirea trăită de copiii din Iași după acest meci.

ADVERTISEMENT

Copii de 7 și 8 ani strigă “Hoțule, hoțule!” Bănuiesc că veniseră să vadă o competiție sportivă, nu o jăcmăneală de drumul mare! Îmi este rușine pentru trauma prin care trec acești copii.

Dacă acesta este fotbalul de Liga 1 în România, dacă asta organizează această ligă și dacă credeți ca eu mai stau cu voi la masă, vă înșelați! Sport pentru copii!”, a fost a doua postare a primarului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, primarul a mai făcut o postare prin care amenința că Iașiul va renunța la fotbal și va intra în alt sport: “Se pare că Liga 1 promovează Gheboasă! Bănui că acolo ne vreți copiii! Vom căuta alte sporturi!“.

Poli Iași a revenit în SuperLigă la finalul sezonului precedent, după doi ani petrecuți în”B”. Clubul a trecut printr-un proces de rebranding în această vară, iar investițiile au fost de “top”, mai ales dacă ne uităm la transferuri: Silviu Lung jr., Sergiu Buș, Mihai Bordeianu ori Andrei Ciobanu. Cu toate acestea, rezultatele nu au convins, echipa având patru înfrângeri în cinci etape.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie