Sport

Poli Iași – Universitatea Craiova 1-4, etapa 5 din SuperLiga. Oltenii, show pe final și urcă pe 2

Universitatea Craiova a revenit după 0-1 la pauză cu Poli Iași. Se impune clar și urcă pe 2. Mitriță, primul gol de la revenire
12.08.2023 | 20:00
Poli Iasi  Universitatea Craiova 14 etapa 5 din SuperLiga Oltenii show pe final si urca pe 2
Politehnica Iași - Universitatea Craiova LIVE STREAM ora 21:30 în etapa 5 din SuperLiga> Aexandru Creți este unul dintre jucătorii cheie ai iltenilor. Foto: Universitatea Craiova Facebook
ADVERTISEMENT
12-08-2023
16:59

Poli Iași - Universitatea Craiova 1-4 (Roman 44 / Markovic 65, Ivan 78, Mitriță 90, Roguljic 90+4)

Vezi cele mai importante faze ale partidei

Clasament SuperLiga

Min. 90+4. GOOOL Craiova! Înscrie și Roguljic.

Min. 90: GOOOL Craiova! Mitriță înscrie primul gol de la revenirea la Craiova.

Min. 78: GOOOL Craiova! Andrei Ivan își duce echipa în avantaj.

Min. 65: GOOOL Craiova. Markovic trimite cu capul imparabil.

Min. 59: Eliminare! Alin Roman vede al doilea galben după un fault la Baiaram.

Min. 45: GOL Poli Iași! Alin Roman înscrie din lovitură liberă, după ce un balon deviat îl păcălește pe Popescu.

Min. 37: Baiaram scapă singur spre poarta adversă, dar trage peste poartă din doar câțiva metri.

Min. 16: Bancu îi centrează lui Ivan, din corner, dar atacantul nu reușește să îl învingă pe Ailenei.

Min. 7: Harrison trage din interiorul careului, dar Popescu respinge.

Min. 4: Ivan intră în careu din dreapta, centrează la Markovic, dar acesta trage pe lângă poartă.

Min. 1. A început partida.

Echipele de start la meciul Poli Iași – Universitatea Craiova.

  • Poli Iași: Ailenei – Martac, Fl. Ilie, Katanec, Ștefanovici – Jatoba, Bordeianu, A. Roman, Luis Phelipe – Gheorghiță, Harrison. Rezerve: Celeadnic – A. Mogoș, R. Ion, S. Șerban, Itu, Vașvari, Hlistei, Vijtus, Tincu. Antrenor: Leo Grozavu.
  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Ndong, Zajkov, Raul Silva, Bancu – Al. Crețu, Baiaram, Screciu – Ivan, Markovic, Mitriță. Rezerve: Goga – Vlădoiu, Borța, Căpățînă, Mateiu, Cîmpanu, Ișfan, Roguljic, Danciu. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Meciul Politehnica Iași – Universitatea Craiova are loc sâmbătă, 12 august, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 5-a din SuperLiga. Ieșenii au pierdut în ultima etapă la Arad, 0-1 cu UTA, antrenorul Leo Grozavu declarând că a fost deranjat de lipsa de incisivitate a echipei. Craiova a câștigat acasă, 1-0 cu FC Hermannstadt, dar fără a avea o evoluție convingătoare.

Unde se joacă meciul Politehnica Iași – Universitatea Craiova

Întâlnirea Politehnica Iași – Universitatea Craiova se dispută sâmbătă, 12 august, pe stadionul Emil Alexandrescu din parcul Copou al Iașului, în etapa a 5-a din SuperLiga. Este un meci foarte greu pentru nou promovata pregătită de Leo Grozavu, lucru recunoscut de tehnicianul gazdelor. Universitatea Craiova a anunțat că are ca obiectiv câștigarea titlului, Laurențiu Reghecampf cerând în contuinuare transferuri, după excelenta afacere realizată cu fostul jucător al Parmei, Kurtic.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță tribunele stadionului din frumosul parc al Copoului vor fi destul de populate la acest meci, mai mareu partidele dintre cele două formații aducând mult public la stadion. Și culorile sunt identice, alb-albastru iar de-a lungul timpului mai mulți jucători au îmbrăcat tricoul ambelor echipe. Se așteaptă un mecui frumos, de atac de ambele părți, nou promovata nefiind adepta parcării autobazei în propria jumătate.

Cine transmite la TV partida Politehnica Iași – Universitatea Craiova

Partida Politehnica Iași – Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, 12 august, de la ora 21:30, pe stadionul Emil Alexandrescu din parcul Copou al Iașului, în etapa a 5-a din SuperLiga și va putea fui urmărită pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 12 august, la Iași va fi o zi foarte frumoasă, cu cer senin pe tot parcursul, dar o zi extrem de plăcută mai ales prin faptul că nu vor fi temperaturi foarte ridicate. Astfel. maxima zilei va ajunge la numai 27 de grade iar seara, când va începe meciul vor mai fi în jur de 23-24, mai mult decât perfect pentru spectacolul sportiv. Nu e nevoie de umbrele, ploaia nefiind o amenințare. Partida beneficiază de prezența arbitrului român nr.1, Istvan Kovacs.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Politehnica Iași – Universitatea Craiova

Leo Grozavu are aproape aceeași echipă care a pierdut etapa trecută la Arad, 0-1 cu UTA. Nu îl va putea folosi pe nou venitul Samayoa, eliminat în jocul de la Arad. În schimb nu va lipsi din centrul atacului slovacul Vojtus, dar toate privirile, deja și ale cluburilor din SuperLiga, vor fi îndreptate spre noua senzație care este brazilianul Luis Phelipe.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit o mare lovitură de mercato cu totul specială prin aducerea unui jucător cu mare experiență în Serie A, ultima oară la Parma, slovenul Jasmin Kurtic, dar mai degrabă nu va fi prezent, fiind declarat incert. Sigur va lipsi atacantul bosniac Elvir Koljic. Ndong pare a fi fundașul dreapta perfect pentru echipa craioveană.

Cote la pariuri la jocul Politehnica Iași – Universitatea Craiova

Nu e nici o surprizâ faptul că Universitatea Craiova este marea favorită la victorie în dulcele târg al Ieșilor la o cotă foarte bună, 2,00 în timp ce noua promovata locală are cotă de 4,00, pentru a produce o surpriză în acest debut de campionat. Șansă dublă X2 are cotă 1,25 iar șansă dublă 1X cotă de 1,85. Gol marcat de craioveni are cotă 1,30, gol al ieșenilor are cotă 1,75. Over 1,5 ajunge la cota de 1,40.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a abonat la victorie la Iași în ultimele cinci meciuri, din 2018 până în 2021, unele succese fiind la diferențe clare, de două ori 0-3 și o dată 2-5. Dar dacă scormonim mai adânc, prin anii 2014-2016 se schimbă radical roate, pentru că vedem nu mai puțin de trei victorii consecutive ale echipei molodovene.

ADVERTISEMENT