Sport

Mitriță, fabulos și cu Poli Iași! Două pase geniale și primul gol de la revenirea la U Craiova

Fanii Universității Craiova au avut emoții mari la meciul cu Poli Iași, vedeta Alex Mitriță cerând schimbarea din cauza unor probleme medicale.
12.08.2023 | 22:10
Mitrita fabulos si cu Poli Iasi Doua pase geniale si primul gol de la revenirea la U Craiova
Fanii Universității Craiova au avut emoții mari la meciul cu Poli Iași, vedeta Alex Mitriță cerând schimbarea din cauza unor probleme medicale. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
12-08-2023
20:39

Alex Mitriță, omul meciului la Poli Iași - Universitatea Craiova 1-4

În ciuda problemelor medicale din prima repriză, Alex Mitriță a făcut un nou meci fabulos pentru Universitatea Craiova. A marcat primul gol pentru olteni de la revenire, reușita de 3-1. Tot el pasase excepțional la primele două reușite. A inițiat faza din care Markovic a egalat și a reușit un assist cu exteriorul la golul lui Andrei Ivan. Tabela a fost închisă de Rogoljic.

“O victorie meritată, un efort foarte mare. Am simțit o contractura. A doua repriză, am discutat în vestiar, am analizat ce am facut gresit in prima repriza si am făcut opusul. Îmi doresc să ajung la națională. UTA e o echipă grea, cu tradiție, trebuie să ne gândim bine la ce avem de făcut. Suntem bucuroși când câștigăm”, a declarat Mitriță la final.

Jucătorul adus în această vară la formația din Bănie a avut parte de primire impresionantă la Iași. Mitriță a fost înconjurat de suporteri la sfârșitul antrenamentului, iar fanii au stat la coadă pentru o poză cu „Piticul atomic”.

Alex Mitriță, probleme medicale în meciul Poli Iași – Universitatea Craiova

Noul star al Universității Craiova, Alex Mitriță, le-a dat palpitații suporterilor la mijlocul primei reprize. El a făcut semn de schimbare către banca tehnică din cauza unor probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Mitriță a acuzat dureri în zona coapsei și a făcut semn la bancă tehnică să fie înlocuit. Antrenorul Laurențiu Reghecampf l-a trimis imediat la încălzire pe Alexandru Ișfan și i-a cerut ”Piticului atomic” să mai tragă de el el câteva minute.

Ișfan a intensificat încălzirea pentru a intra cât mai repede pe teren la partida cu Poli Iași, din etapa a 5-a din SuperLiga, însă Alex Mitriță a dat semne că durerile au trecut și a decis să continue jocul.

ADVERTISEMENT

Și Bancu a avut nevoie de îngrijiri medicale

Nu a fost singura emoție pe care au avut-o oltenii în partida cu Poli Iași. Tot în prima repriză, căpitanul Nicușor Bancu a avut nevoie de îngrijiri după ce a primit o lovitură în zona capului după un contact cu un adversar.

Fundașul stânga al Universității Craiova a primit îngrijiri medicale și a putut să-și reia locul în teren. Oltenii au venit la Iași fără atacantul bosniac Elvir Koljic, nerefăcut după o accidentare mai veche.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță a revenit în această vară la formația sa de suflet, iar evoluțiile sale de pe teren au fost de multe ori decisive pentru Universitatea Craiova. După patru etape scurse din SuperLiga, oltenii sunt pe poziția a patru cu opt puncte, fiind la egalitate cu Sepsi OSK.

Laurențiu Reghecampf a mărturisit înaintea partidei Poli Iași – Universitatea Craiova că își mai dorește transferuri la formația din Bănie. Oltenii i-au transferat pe Alex Mitriță și Jasmin Kurtic până acum, ambele mutări fiind anunțate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

  • 1,28 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „șansă dublă: 12” la meciul Universitatea Craiova – UTA Arad

ADVERTISEMENT