News

Primarul PSD din Buzău dă alarma: „Stimați domni din staff-ul lui Cătălin Cîrstoiu, treziți-vă!”

Primarul PSD din Buzău, mesaj tranșant către centru. „Cătălin Cîrstoiu va pierde alegerile, campania sa electorală este cea mai slabă”
10.04.2024 | 10:42
Primarul PSD din Buzau da alarma Stimati domni din stafful lui Catalin Cirstoiu trezitiva
Primarul buzoian Constantin Toma spune că îl apreciază pe Cătălin Cîrstoiu dar că acesta va pierde Primăria Capitalei / Foto: Facebook, Contantin Toma
ADVERTISEMENT

La ora când coaliția PSD-PNL este sigură pe victoria lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, primarul PSD din Buzău, Constantin Toma, spune că medicul are „cea mai slabă campanie electorală” și că va pierde Bucureștiul.

„Cătălin Cîrstoiu va pierde alegerile”

După ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat, marți, la Organizația social-democraților din București că medicul Cătălin Cîrstoiu va câștiga Primăria Capitalei la alegerile din 9 iunie, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, atrage atenția că candidatura lui Cîrstoiu va fi, de fapt, un eșec.

ADVERTISEMENT

,,Cătălin Cîrstoiu, cel mai bun candidat pentru funcția de primar în București – va pierde alegerile!’’, afirmă Toma într-un mesaj postat pe pagina sa Facebook. Constantin Toma spune că s-a întâlnit, marți, cu Cătălin Cîrstoiu, „susținut cel puțin declarativ de cele mai mari două partide politice din România, PSD și PNL”,  în biroul său de la Spitalul Universitar de Urgență din București.

„Campania sa electorală este cea mai slabă”

„Această întâlnire a avut loc datorită unui telefon pe care l-am primit de la domnul Cătălin Cîrstoiu, în urma participării mele la apreciata emisiune ‘Sfatul Popular’’, de la TVR3, împreună cu domnii primari Mihai Chirica de la Iași, Ioan Popa de la Reșița și Gabriel Pleșa de la Alba Iulia (…) În acea emisiune am afirmat că domnul Cătălin Cîrstoiu este de departe cel mai valoros candidat la funcția de primar al Capitalei, dar campania sa electorală este cea mai slabă!”, scrie Constantin Toma.

ADVERTISEMENT

Bucureștenii, pe cale să mai ia o „țeapă”

În opinia primarului din Buzău (care țintește un nou mandat din parte social-democraților), bucureștenii sunt pe cale să mai ia o „țeapă”, cu candidatul PSD-PNL. „Bucureștiul este pe cale să ia o a doua ‘țeapă’ consecutivă și să mai piardă încă 4 ani în decăderea sa, pentru că alegerea unui primar fără viziune și fără capacitatea de a aduce schimbarea în bine, poate avea consecințe grave, direct pentru locuitorii capitalei, dar și indirect pentru toți românii”, spune Toma.

Toma spune că a apreciat CV-ul impresionant al lui Cîrstoiu, care a „avansat în cariera extraordinară învățând și muncind mult, câștigând o experiență vastă, ce ar putea fi folosită în funcția de primar general al Bucureștiului”.

ADVERTISEMENT

„A depășit în viață multe greutăți, cu zâmbetul pe buze, inclusiv în lupta câștigată cu cancerul.  Dacă această campanie electorală a lui Cătălin Cîrstoiu se va desfășura ca și până acum, acest om evident va pierde alegerile!”, se arată în postarea primarului buzoian.

Toma: Medicul nu are vizibilitate pe stradă

Constantin Toma critică, spre exemplu, lipsa de vizibilitate a lui Cîrstoiu pe afișele stradale, spre deosebire de Nicușor Dan, prezent „la fiecare colt de stradă” sau de Cristian Popescu Piedone, care „a înebunit inernetul cu scene fabricate”

ADVERTISEMENT

„Nu este posibil ca în tot Bucureștiul, la această oră, să nu fie nici măcar un afiș cu acest candidat, în timp ce Nicușor Dan mulțumește bucureștenilor de pe toate blocurile și la fiecare colț de stradă, iar Piedone a înnebunit internetul cu scene fabricate să ne emoționeze, multiplicate în sute de mii și chiar milioane de vizualizări”, scrie primarul.

Constantin Toma mai scrie că a vizitat o parte din Sectorul 5, înainte de a se întîlni cu medicul Cîrstoiu, și „nu a fost deloc impresionat”. „Am căutat pe același internet să văd ceva realizări palpabile! Rezultatul! – Aproape nimic!. Despre realizările lui Nicușor Dan – evident sunt invizibile!”.

„Stimați domni din staff-ul candidatului Cătălin Cîrstoiu, treziți-vă!”

„Stimați domni din staff-ul candidatului Cătălin Cîrstoiu, treziți-vă!”, atrage atenția Constantin Toma, care spune că realizările medicului nu sunt puse în evidență iar candidatul coaliției este „lăsat singur și nesprijinit”.

„Diferența dintre realizările lui Cătălin Cîrstoiu și cele ale contracandidaților săi este imensă, dar nu este deloc pusă în evidență! Urmărind campania electorală a domnului prof. univ. dr. Cătălin Cîrstoiu, chiar din prima zi am avut și am senzația că acest om este lăsat singur, nesprijinit de nimeni, în care toată lumea lovește, iar ai lui sunt indiferenți! Păcat!”, spune Constantin Toma.

 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori