Life

Primele declaraţii ale Andreei Ibacka după ce a născut. Cum arată şi cum se simte acum soţia lui Cabral

Primele declarații ale Andreei Ibacka după ce a născut a doua oară. Soția lui Cabral a adus pe lume un băiețel, în urmă cu două zile.
07.10.2021 | 13:21
Primele declaratii ale Andreei Ibacka dupa ce a nascut Cum arata si cum se simte acum sotia lui Cabral
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka le-a povestit fanilor cum se simte după ce a născut a doua oară. Soția lui Cabral a făcut declarații direct de pe patul de spital, unde se află de două zile.

Blondina a adus pe lume un băiețel, marți, 5 octombrie. Prezentatorul de la Pro TV i-a anunțat pe fani că totul este bine și că amândoi sunt emoționați că au devenit, din nou, părinți.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka, primele declarații după ce a născut a doua oară

Andreea Ibacka le-a vorbit fanilor pe InstaStory pentru prima dată de când a născut. Marți, 5 octombrie, soția lui Cabral a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10.

Actrița din „Adela” i-a asigurat pe fani că ea și micuțul sunt bine și urmează să se externeze mâine. Vedeta este nerăbdătoare să ajungă acasă, la soțul și fiica ei, mai ales că nu poate primi vizite din cauza pandemiei de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Blondina a ținut să le mulțumească urmăritorilor pentru mesajele primite și este foarte fericită după ce a devenit mămică a doua oară.

„Dragilor, nici nu știu cum să încep… Poate recunoscând că am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje, gânduri și emoții cât se poate de pure și de sincere. Pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut, da. Cabral, eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine.

ADVERTISEMENT

Lăsând gluma deoparte, marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple, pentru că prima oară, în 41 de săptămâni, n-a fost să fie.

M-a adus soțul, acum sunt singură în maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta, dar suntem foarte bine atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. De altfel, chiar mâine urmează să reîntregim rândurile, să ajungem acasă și abia aștept!”, a povestit Andreea Ibacka pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Andreea Ibacka
Andra Ibacka, primele declarații după ce a născut a doua oară. Sursa foto: Instagram

Ce greutate are bebelușul Andreei Ibacka

Andreea Ibacka le-a mai spus fanilor că micuțul a avut greutatea de 3.420 de grame la naștere și înălțimea de 52 cm. Din fericire, bebelușul este foarte cuminte, după cum a spus vedeta, pentru că plânge destul de rar.

Actrița a spus, amuzată, că această latură liniștită sigur nu este moștenită de la Cabral. Andreea Ibacka i-a asigurat pe fani că le va povesti mai multe lucruri pe parcurs, dar este recunoscătoare pentru toate gândurile bune pe care le-a primit.

„La mine decurg lucrurile mai ușor decât data trecută – recuperarea, vreau să spun –, e totul în regulă. Bebe este incredibil, este un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, cu tatăl lui în niciun caz.

Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. 

Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții, activități alături de bebe. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe, dar suntem foarte fericiți, foarte recunoscători și foarte norocoși”, a continuat vedeta.

ADVERTISEMENT