Life

Primele și singurele declarații exclusive ale fiicei lui Adrian Minune după ce a devenit mamă: ”Niște emoții pe care nu le-am mai trăit”

Fiica lui Adrian Minune a devenit mamă în urmă cu puțin timp. Adriana a adus pe lume o fetiță și a vorbit despre cea mai emoționantă experiență din viața ei.
12.06.2023 | 12:36
Primele si singurele declaratii exclusive ale fiicei lui Adrian Minune dupa ce a devenit mama Niste emotii pe care nu leam mai trait
Fiica lui Adrian Minune a devenit mamă pentru prima dată. Adriana Simionescu declarații
ADVERTISEMENT

Adrian Minune este în culmea fericirii! Fiica lui, Adriana l-a făcut bunic pentru a doua oară pe celebrul cântăreț. Tânăra a devenit mamă în urmă cu puțin timp și a vorbit pentru prima dată despre momentele unice prin care a trecut.

Fiica lui Adrian Minune a oferit primele declarații după ce a devenit mamă

Fiica celebrului cântăreț de manele nu își mai încape în piele de fericire. Adriana Simionescu și partenerul ei, Nicu, au devenit părinți în urmă cu puțin timp. Adriana a adus pe lume pe data de 10 iunie o fetiță. Adriana Simionescu a oferit primele declarații la scurt timp după ce a devenit mama.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine, stau mult cu bebelina, mă obișnuiesc cu ea. Tocmai ce i-am dat să mănânce. Am născut pe data de 10 iunie prin cezariană. A venit pe 10 și are nota 10, desigur. A avut trei kilograme la naștere, exact așa cum trebuie. Am trăit niște emoții pe care nu le-am mai simțit vreodată”, a spus Adriana Simionescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ce a spus bunicul, Adrian Minune, după ce a aflat că fiica lui a născut

Fiica lui Adrian Minune a născut prin cezariană și totul a decurs ca la carte. Adriana Simionescu s-a lăsat pe mâinile medicilor de la un spital privat din capitală și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Membrii familiei sale sunt foarte fericiți și abia așteaptă să o cunoască pe micuța nou-născută. Bunicul, Adrian Minune, este și el nerăbdător.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte fericiți că este perfect sănătoasă. A avut trei kilograme la naștere, exact așa cum trebuie. Toată familia este foarte fericită și abia așteaptă să stea mai mult cu ea. Astăzi o să ne externăm și plecăm acasă”, a spus fiica lui Adrian Minune pentru FANATIK.

 Karmen a publicat deja o fotografie emoționantă cu nepoțica ei

Cu toate că Adriana Simionescu nu a publicat încă nicio poză cu micuța nou-născută, sora ei Karmen s-a ocupat de acest aspect. Foarte fericită că a devenit mătușă, Karmen a publicat o poză cu nepoata ei din sala de nașteri. Totuși, vedeta a ales să-i acopere chipul micuței Zenayda cu un sticker. Fotografia a strâns multe reacții în mediul online.

ADVERTISEMENT
Prima imagine cu nepoata lui Adrian Minune
Prima imagine cu nepoata lui Adrian Minune

Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica lui îl va face bunic a doua oară

Sarcina mezinei Adriana a venit ca o surpriză pentru toți membrii familiei. Adrian Minune a fost extrem de fericit și emoționat când a aflat că va devenit, din nou, bunic. Întrebat dacă se simte mai bătrân odată cu aflarea acestei vești, manelistul a spus că nici vorbă de așa ceva. Din contră, Adrian Minune a spus că se simte mai bogat pentru că va avea mai mulți oameni în casă.

De asemenea, celebrul interpret a mai precizat că fiica lui, Adriana, nu a ținut sarcina secretă. Se pare că totul a fost o surpriză pentru ei, chiar și pentru tânără, căci nu știa că este însărcinată. Și, cu toate că micuța Noa Zenayda nu a fost planificată, a fost așteptată cu sufletul la gură de toți membri familiei.

ADVERTISEMENT

Când va face fiica lui Adrian Minune botezul și nunta

Adriana Simionescu dezvăluia imediat după ce a aflat că este însărcinată că vrea să facă atât botezul cât și nunta în aceeași zi. Urmează o perioadă de foc pentru artistă și pentru iubitul ei care vor ca în această vară să aibă loc marile evenimente. Adriana a avut grijă și la alimentație pe parcursul sarcinii, tocmai pentru a arăta impecabil în cea mai importantă zi.

Tânăra a luat puține kilograme în plus, așa că, înainte de naștere a realizat o ședință foto incendiară. Și-a lăsat la vedere burtica de gravidă, iar trupul său a fost acoperit doar cu o eșarfă transparentă.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici