Life

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a născut. Prima imagine cu bebelușul

Zi mare în familia lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, fiica lui cea mică, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.
10.06.2023 | 22:06
Fiica cea mica a lui Adrian Minune a nascut Prima imagine cu bebelusul
Adriana Simionescu a născut. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Adriana Simionescu a născut. Fiica cea mică a lui Adrian Minune a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar Carmen, mătușa și în același timp nașa ei, a împărtășit vestea cea mare cu urmăritorii din mediul online.

Adriana Simionescu a născut

Este sărbătoare în familia lui Adrian Minune. În dimineața zilei de sâmbătă, 10 iunie 2023, Adriana Simionescu, fiica lui cea mică, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Nașterea a avut loc la o clinică privată, iar cea care a dat vestea cea mare a fost Carmen.

ADVERTISEMENT

Adriana Simionescu a ales că sora ei să nu fie doar mătușa bebelușului, ci și nașa micuței, motivând că nimeni altcineva nu merită mai mult să ocupe acest rol. Iar actrița din Clanul este deja topită după fetiță.

Fiica lui Adrian Minune a publicat prima fotografie cu Noa Zenayda, numele ales de Adriana Simionescu și soțul său pentru copil lor. Carmen a ales, însă, să nu-i arate chipul, însă a însoțit imaginea cu un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

„Bine ai venit pe lume, îngeraș! Noa Zenayda!”, a scris Carmen Simionescu în dreptul fotografiei. De altfel, se poate observa ca nepoata lui Adrian Minune va fi tratată ca o adevărată prințesă, fiind îmbrăcată complet în roz.

adriana simionecsu copil spital naștere haine roz
Prima imagine cu fetița Adrianei Simionescu.
Sursa foto: Instagram

Ce semnifică numele care îl poartă nepoata lui Adrian Minune

De altfel, Adriana Simionescu a refuzat inițial să afle sexul bebelușului. Ulterior, tânăra s-a răzgândit, iar după ce a aflat că va fi mamă de fetiță, a ales pentru aceasta un nume neobișnuit, mai puțin întâlnit în România.

ADVERTISEMENT

Noa vine din ebraică și se traduce prin „se mișcă, se transformă”. Pe de altă parte, Zenayda înseamnă „al lui Zeus”, zeul suprem din mitologia greacă, iar Adriana Simionescu a considerat că i se potrivește perfect miracolului din viața sa.

„Cred că această poză exprimă cel mai bine ceea ce simt legat de sarcina mea! Ce simt legat de tine, Noa Zenayda mea!”, a anunțat fiica cea mică a lui Adrian Minune la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Iar cu doar o zi înainte să nască, Adriana Simionescu a transmis pe Instagram un mesaj emoționant pentru fetița sa. „Abia aștept sa îți văd chipul, sa te pot tine in brațe și sa îți spun cât te iubesc. Maine îți voi auzi glasul pentru pentru prima data. Vreau sa știi ca voi fii aici sa îți fac zilele cu soare, sa îți șterg lacrimile când curg si sa îți aduc zâmbetul in fiecare zi. Te iubesc mami!”.

ADVERTISEMENT