Life

Primele declarații făcute de Mircea Baniciu, după logodna fiicei sale, Ana: “La mine a cerut-o, altfel nu punea mâna pe ea”

Mircea Baniciu a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre logodna fiicei sale, frumoasa Ana, cerută de soție de iubitul ei, Edy, într-un cadru idilic, în Italia, într-o destinație de lux pentru turiști.
21.09.2021 | 13:53
Ana Baniciu a fost ceruta in casatoie de Edi Kovacs, cu voie de la tatal cantaretei, Mircea Baniciu Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Plecați în Italia, pe Coasta Amalfitana, la Positano, Ana Baniciu și iubitul ei, Edy Kovacs, trăiesc momente de vis împreună după ce bărbatul și-a luat inima în dinți, a îngenuncheat în fața frumoasei artiste și, după ce i-a pus marea întrebare, a primit răspunsul care l-a făcut fericit: acel ”Da” răspicat.

Ce spune Mircea Baniciu despre logodna Anei

Mircea Baniciu, artistul care și-a lăsat amprenta asupra multor generații de rockeri din România, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre logodna fiicei sale, Ana.

ADVERTISEMENT

”Am primit și eu vestea, mi-a trimis Ana fotografia, dar nu știam că deja a anunțat. Normal, sunt încântat, îmi place de Edy, este un băiat fain. I-am cunoscut și familia, anul acesta, dar am impresia că ne cunoaștem de multă vreme, avem chimie, avem pasiuni comune”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, Mircea Baniciu.

Mai mult decât atât, cu umorul care îl caracterizează, Mircea Baniciu ne-a mărturisit că se aștepta ca Edi Kovacs să facă acest gest, chiar dacă nu știa că o va cere pe fiica lui în această vacanță.

ADVERTISEMENT

”La mine a cerut-o mai demult, altfel nu se putea. Nu punea mâna pe ea”, ne-a mărturisit, amuzându-se, Mircea Baniciu.

Când va fi nunta Anei Baniciu cu Edy Kovacs

Dacă logodna frumoasei Ana Baniciu cu Edy Kovacs a devenit, deja, realitate, nunta pare să mai aștepte puțin, cei doi îndrăgostiți nefăcând niciun anunț concret cu privire la ceea ce se va întâmpla în acest sens.

ADVERTISEMENT

”Despre nuntă nu știu. Aștept și eu invitația, e problema lor, se vor ocupa ei, probabil, de toate cele necesare”, ne-a spus Mircea Baniciu. Iar când vine vorba de sfaturi pe care să le ofere celor doi, Mircea Baniciu ne-a mărturisit că îi poate îndruma într-o singură direcție.

”Tot ce le pot spune este să fie atenți unul la celălalt. Să comunice. De acolo vine iubirea, așa se păstrează iubirea”, a mai spus, pentru FANATIK, Mircea Baniciu.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu și Edy Kovacs se iubesc de un an

Pornită la modul cel mai discret, relația dintre Ana Baniciu și Edy Kovacs a devenit una serioasă în momentul în care cei doi au descoperit că rezonează așa cum trebuie să se întâmple într-un  cuplu, artista și iubitul ei apărând în public încă de anul trecut.

Acum, la un an după ce Ana Baniciu a cunoscut dragostea, Edy Kovacs a cerut-o în căsătorie, frumoasa artistp a acceptat, iar anunțul, însoțit de o fotografie cu inelul cu diamante care a ajuns pe inelarul ei, a fost cât se poate de explicit cu privire la sentimentele ei.

”Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viață mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită! Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer va zic!”, a notat Ana Baniciu pe conturile ei de socializare.

Cine este Edy Kovacs, logodnicul artistei Ana Baniciu

Pasionat de muzică, performând uneori ca DJ, Edy Kovacs este destul de cunoscut prin showbiz-ul românsc, mai ales prin prisma relațiilor pe care le-a avut în ultimii ani, printre cuceririle sale numărându-se vedete precum Daniela Crudu, Marinela Avădanei sau Calina Roman.

Edy Kovacs este însă și un afacerist de succes, alături de părinții săi deținând mai multe restaurante în Oradea, București, dar și pe litoralul românesc, la Eforie Nord.

ADVERTISEMENT