Fotbal intern

Primele imagini cu Claudiu Belu în tricoul FCSB-ului! Ce se întâmplă cu Mihai Bălașa. VIDEO

07.04.2019 | 16:06
Primele imagini cu Claudiu Belu in tricoul FCSBului Ce se intampla cu Mihai Balasa VIDEO

Claudiu Belu și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu după meciul jucat de fosta campioană a României cu CFR Cluj, iar acum au apărut primele imagini cu fundașul român în tricoul FCSB-ului, echipă cu care semnase în urmă cu aproape o lună. VEZI VIDEO AICI! 

Primele imagini cu Claudiu Belu în tricoul FCSB-ului

Fundașul care va putea juca pentru FCSB abia în sezonul 2019 – 2020 din Liga 1 Betano a fost primit de Mihai Teja la antrenamentele vicecampioanei României. Ultimul transfer al roș-albaștrilor s-a alăturat noilor săi coechipieri în urmă cu cinci zile, dar abia acum au apărut primele imagini cu el purtând tricoul FCSB-ului.

Claudiu Belu este pregătit din punct de vedere fizic și s-a antrenat cot la cot cu noii săi coechipieri de la FCSB și se pare că s-a acomodat foarte bine la vicecampioana României. Claudiu Belu s-a întâlnit și cu Junior Morais, fostul jucător al Astrei Giurgiu care se află sub contract cu gruparea roș-albastră.

Claudiu Belu și Ioan Hora la antrenamentul FCSB-ului susținut înaintea meciului cu Sepsi OSK
Claudiu Belu și Ioan Hora la antrenamentul FCSB-ului susținut înaintea meciului cu Sepsi OSK. Sursă foto: Telekom Sport

Mihai Bălașa revine peste aproximativ două săptămâni

La antrenamentul oficial susținut de FCSB înaintea meciului cu Sepsi OSK din etapa a 4-a a play-off-ului a fost prezent și Mihai Bălașa. Fundașul central a reluat pregătirea, după accidentarea suferită în urmă cu o săptămână la un antrenament al roș-albaștrilor, anunță digisport.ro. Mihai Bălașa nu s-a antrenat alături de coechipierii săi, ci separat sub îndrumarea unui preparator fizic. Internaționalul român va reveni pe teren în aproximativ două săptămâni.

Meciul dintre FCSB și Sepsi OSK are loc luni, 8 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, pe Arena Națională. Partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.