Life

Primele imagini cu Jador după descalificarea de la Survivor! Faimosul se plimbă liniștit, prin București / Video

Așa cum FANATIK a anunțat, Jador va fi descalificat în ediția de joi, 29 februarie, de la Survivor România, iar dovada video va putea fi văzută mai jos.
28.02.2024 | 11:00
Primele imagini cu Jador dupa descalificarea de la Survivor Faimosul se plimba linistit prin Bucuresti  Video
Ce a făcut Jador după descalificare! Faimosul dat afară de la Survivor se plimbă liniștit prin București / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador, artistul al cărui nume real este Remus Ionuț Dumitrache, a fost descalificat de la Survivor România. Evenimentul, chiar dacă se va difuza abia joi, pe 29 februarie, a avut loc acum o bună bucată de vreme. Iar zilele trecute a venit și confirmarea, Jador fiind surprins în trafic, în București.

Jador, prins în București după descalificarea de la Survivor România

Jador a fost surprins în trafic, în București, după ce a fost descalificat de la Survivor România. Manelistul, vizibil bine dispus, era la volanul bolidului săi, în momentul în care a fost filmat în București. Culmea, evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile, adică înainte ca el să fie dat afară, oficial, din show-ul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Imaginile, postate de Viperele Vesele, demonstrează fără putință de tăgadă că Jador nu mai este în Republica Dominicană. Singur în mașină, manelistul nu părea deloc grăbit, zâmbind în mașină în timp ce se deplasa cu viteza melcului.

Tuns și cu barba aranjată, Jador purta o geacă comodă, în ton cu vremea de afară. Relaxat, fiind aglomerat, manelistul nu părea sp aibă nevoie să țină mâinile pe volan. A oprit lumina din mașină și, apoi, mângâindu-și, barba, a apăsat puțin accelerația ca să recupereze cei câțiva metri care-l despărțeau de mașina din față.

ADVERTISEMENT

Jador, ”caz special” la Survivor

Jador, primit ca mare vedetă în echipa Faimoșilor, a ajuns să fie exclus chiar de colegii săi. După certuri epocale între cei din echipa Roșie, Jador devine persona non-grata pentru cei din jur și, astfel, producătorii show-ului de la Pro Tv au decis să îl trimită acasă.

Culmea, deși exista varianta ca Jador să piardă un duel și să fie trimis acasă, cei de la Faimoși au mizat totul pe o singură carte. Iar cum Faimoșii au pierdut jocul de imunitate, nominalizați pentru duel vor fi Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

În urma duelului, Moroșanu va pleca acasă din Republica Dominicană. În acest fel, el se va putea ocupa de organizarea galelor DFS, în special de cea de la Baia Mare care va avea loc peste o lună. Interesant este însă că Moroșanu, cel care voia să îi fie naș manelistului, ar fi fost cel mai vocal pentru excluderea lui Jador de la Survivor România.

Jador, rezultate slabe în show-ul de la Pro Tv

Jador, deși a început bine lupta din Republica Dominicană, a devenit unul dintre cei mai slabi Faimoși pe traseu. Cu probleme serioase la finalizare, el a admis și în episoadele trecute de la Survivor că ar trebui să fie trimis acasă. Eficiența lui, conform statisticilor, este de doar 37 %.

ADVERTISEMENT

O posibilă explicație pentru rezultatele slabe de pe traseu ar fi și relația cu Oana. Femeia de care este îndrăgostit, așa cum și recunoștea într-una dintre edițiile All Stars, trebuia să îi fie alături. Doar că, pare-se, înțelegerea ca ea să ajungă în Dominicană, la Survivor, s-ar fi schimbat. Iar asta l-a iritat pe Jador.

De altfel, o dată manelistul a și fost nominalizat la duel. Trebuia să lupte împotriva lui Jorge, dar, chiar în acel moment, regulile s-au schimbat Iar Jorge a fost trimis în echipa Războinicilor în timp ce artistul a rămas la Faimoși.

Ce a făcut Jador după descalificare! Faimosul dat afară de la Survivor se plimbă liniștit prin București

ADVERTISEMENT