Life

Primele imagini cu Răzvan Simion și noua iubită. Matinalul de la Neatza a dat-o pe Lidia Buble pe o brunetă

11.11.2020 | 07:29
Primele imagini cu Razvan Simion si noua iubita Matinalul de la Neatza a dato pe Lidia Buble pe o bruneta
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion iubește din nou și deja s-a afișat în public în compania noii sale partenere. Prezentatorul de la Antena 1 nu a stat prea mult timp singur, fiind filmat în compania unei femei brunete la scurt timp după ce au luat masa în oraș.

Colegul lui Dani Oțil de la Neatza nu se sfiește să apară de mână cu noua cucerire, semn că nu mai suferă după despărțirea de cântăreața Lidia Buble, care a venit după 5 ani de relație. Vedeta trăiește o nouă poveste de dragoste, fiind un romantic incurabil.

ADVERTISEMENT

Celebrul moderator TV și noua parteneră de viață au petrecut câteva ore într-un restaurant din zona Floreasca, iar la plecare s-au ținut de mână, dovadă că femeia o înlocuiește pe blondină. Primele imagini cu iubita lui Răzvan Simion pot fi văzute AICI!

Răzvan Simion a dat-o uitării pe Lidia Buble. S-a afișat cu actuala parteneră

Se pare că bruneta este cea alături de care a fost filmat Răzvan Simion în urmă cu câteva luni, atunci când i-a dus ceva de mâncare. Relația lor este cât se poate de serioasă, în urmă cu numai 2 săptămâni având și o ieșire în doi în afara Capitalei.

ADVERTISEMENT

Matinalul de la Neatza și-a dus actuala iubită într-o pensiune din Vălenii de Munte, având grijă ca bruneta să fie răsfățată complet. Cu toate acestea femeia s-a arătat nemulțumită, cel mai probabil fiind genul de persoană extrem de pretențioasă.

Potrivit unor surse citate de cancan.ro, prezentatorul și partenera sa de viață ar fi avut parte de câteva momente tensionate în vacanța de la munte, Răzvan Simion neștiind cum să o împace.

ADVERTISEMENT

„Răzvan Simion părea să fie un client fidel și prieten cu patronul. De cum au ajuns, gazdele i-au tratat regește pe cei doi. Doar că iubita prezentatorului de la Antena 1 părea extrem de nemulțumită, cu toate că Răzvan își dădea toată silința să-i facă pe plac. 

A stat bosumflată toată seara. Tot timpul a strâmbat din nas și părea că nimic nu-i convine.

Când au ajuns în cameră, cei doi se pare că au «încins» o partidă zdravănă de ceartă din cauza comportamentului ei”, a declarat o persoană din anturajul noului cuplu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: