News

Primele imagini cu vila de lux pe care și-a construit-o Liviu Dragnea pe insula Belina! Video

24.05.2020 | 18:32
Imagini în premieră cu casa lui Liviu Dragnea. Sursa foto - digi24.ro
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini cu vila de lux pe care și-a construit-o Liviu Dragnea pe insula Belina! Aici, fostul lider al Partidului Social Democrat venea să se relaxeze de fiecare dată când avea posibilitatea.

Primele imagini cu vila de lux pe care și-a construit-o Liviu Dragnea pe insula Belina!

A fost un adevărat scandal cu zona care a ajuns din proprietatea statului în cea a Consiliului Județean Teleorman după care aceasta a fost înstrăinată celor de la Tel Drum.

ADVERTISEMENT

“Un spaţiu de cazare cu peste 10 camere, un heliport improvizat în mijlocul bălăriilor, pontoane de pescuit supravegheate video şi un loc ferit de orice privire indiscretă.

Video în premieră cu casa fostului lider PSD

O echipă Digi24 a reuşit să filmeze, în premieră, oaza de relaxare amenajată de compania Tel Drum pe Insula Belina.

ADVERTISEMENT

E locul în care venea să îşi petreacă timpul liber fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea, însoţit şi de alţi lideri social democraţi. Pe insulă a fost amenajată şi o mică fermă”, anunță Digi 24.

VEZI VIDEO AICI

Vă reamintim că de curând, cererea prin care fostul lider al PSD Liviu Dragnea a reclamat că este ţinut în detenţie în mod ilegal a fost retrimisă de ICCJ la Tribunalul Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis că trimite cererea de „habeas corpus” formulată de petentul condamnat Nicolae Liviu Dragnea la Tribunalul Bucureşti, spre competentă soluţionare. Decizia este definitivă.

Cererea a fost formulată iniţial, în 6 ianuarie, la Tribunalul Bucureşti, de unde a fost trimisă la ICCJ. Instanţa supremă a înregistrat dosarul, având ca obiect contestaţia la executare, în 20 februarie.

ADVERTISEMENT

Cererea se referă la nelegalitarea stării de detenţie, în urma unei decizii a CCR.