News

Primele imagini de la locul accidentului ministrului Transporturilor. Lucian Bode a fost rănit ușor. Video

01.09.2020 | 18:53
Primele imagini de la locul accidentului ministrului Transporturilor Lucian Bode a fost ranit usor Video
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini de la accidental în care a fost implicat ieri după-amiază ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe o șosea din județul Argeș.

Din clipul video postat pe YouTube de un utilizator, care a filmat cu o camera de acțiune amplasată pe casca de motociclist, se vede cum automobilul marca Volkswagen Touareg în care se afla ministrul Lucian Bode se deplasează cu viteză, pe contrasens, cu sirenele pornite.

ADVERTISEMENT

Autoturismul de culoare neagră a depășit mai multe mașini care circulau legal pe partea dreaptă, pe o singură bandă de mers, și se vede cum trece foarte aproape de un alt vehicul care se apropia din sens opus.

Ministrul Lucian Bode, accidentat ușor

La scurt timp, persoana de pe motocicletă a ajuns la locul în care a avut loc un accident, în care fusese implicat exact autoturismul Volkswagen Touareg în care ministrul Lucian Bode era pasager.

ADVERTISEMENT

Se vede cum mașina este chiar lângă gardul unei curți, pe partea opusă a drumului, în timp ce în apropiere este o mașină de culoare alba lovită frontal, iar pe celălalt sens alte două mașini. La locul accidentului erau deja o ambulanță și o mașină de pompieri.

Din primele informații, șoferul ministrului a condus cu viteză, pe contrasens, iar când a încercat să efectueze o depășire a lovit un alt vehicul care venea din sensul opus, condus de către un cetățean polonez. Ministrul ar fi fost rănit foarte ușor, la fel și cei doi șoferi ai autoturismelor.

ADVERTISEMENT

Șoferul a rămas fără permis

Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode, a fost implicat într-un accident rutier pe DN7, în zona localităţii Drăganul, din judeţul Argeş.

“În cursul zilei de ieri, 30 august 2020, pe drumul de întoarcere de la Zalău la Bucureşti, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş, într-un eveniment rutier. Menţionăm că ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul maşinii, acesta fiind pasager.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare”, precizează Ministerul Transporturilor.

 

Potrivit reprezentanților ministerului, poliția locală din Argeș a deschis o anchetă în acest sens și i-au reținut permisul de șofer conducătorului auto al Ministerului Transporturilor.

ADVERTISEMENT