Life

Primele imagini. Descindere la Alex Bodi acasă. Ce s-a întâmplat când au intrat mascații. Video

11.11.2020 | 13:00
Primele imagini Descindere la Alex Bodi acasa Ce sa intamplat cand au intrat mascatii Video
Primele imagini. Descindere la Alex Bodi acasă. Ce s-a întâmplat când au intrat mascații. Sursa foto: Poliția Română și Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost ridicat de mascații de la DIICOT încă de la primele ore ale dimineții, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu fiind suspect într-un caz de proxenetism și trafic de droguri, iar acum au apărut primele imagini de la descinderea oamenilor legii. 

Omul de afaceri din Mediaș a fost săltat de la locuința din Voluntari, județul Ilfov, acolo unde în urmă cu numai câteva ore se distra cu noua parteneră de viață, rusoaica Daria Radionova. Imaginile de la fața locului arată că mascații au intrat direct în curte.

ADVERTISEMENT

Imediat cum mascații au ajuns la ușa locuinței musculosului alarma de securitate a casei a pornit, însă Alex Bodi nu a ieșit din casă pentru a vedea ce se petrece. Mascații nu au așteptat prea mult și au intrat în vila bărbatului care a fost încătușat și dus la audieri.

Alex Bodi s-a trezit cu mascații în casă. Ce s-a petrecut în casa afaceristului

Ridicarea lui Alex Bodi de la locuință face parte dintr-o serie de operațiuni de amploare realizate de DIICOT și Poliție. Oamenii legii au desfășurat la primele ore ale dimineții descinderi la 23 de adresa din 8 județe: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii încearcă să descopere un grup infracțional din care se pare că face parte și fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu. Afaceristul nu a făcut nicio declarație și a plecat cu mascații, urmând a fi dus la DIICOT Craiova, unde va fi audiat alături de mai multe persoane.

Printre suspecți se numără și nașul de cununie al musculosului, Adrian Tâmplaru, un interlop extrem de cunoscut în Sibiu. Bărbatul a fost părintele spiritul al lui Alex Bodi la cea de-a doua căsătorie, musculosul având din primele căsnicii și două fete.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al blondinei nu este la primul caz de proxenetism în care este acuzat. În urmă cu câteva luni a apărut într-un alt dosar, după ce i-ar fi vândut renumitului interlop Cosmin Pop, poreclil „Sharpele Nebunu” o limuzină extrem de scumpă.

Alex Bodi ar fi primit în urma vânzării suma de 4.080 de euro, echivalentă pentru prima rată a autoturismului. Banii au venit de la o tânără care practică prostituția, afaceristului din Mediaș declarând că nu l-a interesat de la cine au venit banii și că nu are nicio legătură directă cu ancheta.

ADVERTISEMENT

Singura mea legătură în treaba asta e că i-am dat mașina și el îmi plătea banii în rate. Pe mine nu m-a interesat de la cine sau ce face persoana care îmi trimitea banii. Totul este legal, există și contract.

Pe acest tip îl cunosc de câțiva ani, dar niciodată nu m-a interesat cu ce se ocupă. Asta e singura mea legătură cu acest caz, eu n-am legătură cu această anchetă sau dosar”, spunea fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT