News

Primele imagini din apartamentul crimelor de la Onești. Florin Cîțu cere anchetă și măsuri rapide

03.03.2021 | 12:43
Primele imagini din apartamentul crimelor de la Onesti Florin Citu cere ancheta si masuri rapide
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de miercuri, au apărut primele imagini din apartamentul de la Onești unde, luni, doi muncitori au fost sechestrați și uciși de Gheorghe Moroșan. În legătură cu acest caz a avut o reacție și premierul Florin Cîțu, cel care a cerut anchetă și măsuri rapide.

Fotografiile apărute în spațiul public sunt extrem de dure și arată gravitatea evenimentelor care s-au produs în această locuință a groazei, în care doi oameni nevinovați, de 38 și 55 de ani, au fost înjunghiați.

ADVERTISEMENT

În imagini se pot observa pete mari de sânge și foarte multă dezordine, fiind vorba, cel mai probabil, de o locuință aflată în renovare.

Primele imagini din apartamentul din Onești unde au fost sechestrați și uciși doi muncitori

Amploarea tragediei care a avut loc luni, 1 martie, la Onești, este arătată și de imaginile surprinse în interiorul apartamentului în care Gheorghe Moroșan i-a ucis pe cei doi muncitori.

ADVERTISEMENT

Într-o poză surprinsă de un amator și prezentată de Digi24 un se poate observa o mare baltă de sânge în mijlocul uneia dintre camerele apartamentului, dovadă că acolo au fost înjunghiați cei doi bărbați.

Cei doi oameni, sechestrați și uciși de Gheorghe Moroșan, aveau 38, respectiv 55 de ani și lucrau ca electricieni. Aceștia făceau lucrări o instalație în apartamentul fostului proprietar din Onești, județul Bacău. Bărbatul era furios pe autorități din cauza sentinței de evacuare.

ADVERTISEMENT
Primele imagini din apartamentul din Onești unde au fost sechestrați și uciși doi muncitori. Sursa foto: captură Digi24

Florin Cîțu cere anchetă și măsuri rapide după crimele de la Onești

În cursul zilei de miercuri, premierul Florin Cîțu a avut o reacție promptă în legătură cu crimele de la Onești, unde un bărbat a sechestrat și ucis doi muncitori, la capătul a mai bine de 5 ore în care Poliția a încercat să negocieze cu el.

Șeful Executivului anunță că i-a cerut ministrului de Interne, Lucian Bode, o anchetă rapidă și măsuri severe dacă se dovedeste că au fost vinovați cei din Poliție.

ADVERTISEMENT

”Am cerut o anchetă rapidă. Dacă se dovedește că din cauza celor din Poliție s-a ajuns la acest caz, atunci trebuie să se ia măsuri. Repet, aștept o anchetă cât mai rapidă pentru ca apoi să se vină și cu deciziile”, a declarat, miercuri, premierul.

ADVERTISEMENT
Tags: