Life

Primele imagini din biserica unde a fost depus trupul neînsuflețit al Mioarei Roman! Ce mesaje i-a transmis Traian Băsescu! Foto exclusiv

Trupul neînsuflețit al regretatei Mioara Roman a fost depus deja, iar zeci de oameni au fost la catafalcul ei pentru a-și exprima omagiile.
25.02.2024 | 17:18
Coroană de la Traian Băsescu pentru Mioara Roman / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al regretatei Mioara Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, din centrul Bucureștiului. Acolo, la această oră, sunt zeci de oameni care vor să își exprime condoleanțele, iar personalități marcante ale societății au trimis coroane.

Coroană de la Traian Băsescu pentru Mioara Roman

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a ținut să își exprime sentimentele cu privire la trecerea în neființă a Mioarei Roman. Din acest motiv, el a trimis o coroană pentru a fi așezată la catafalcul regretatei foste profesoare de arabă.

ADVERTISEMENT

”Cu respect”, sunt cuvintele pe care Traian Băsescu le-a dorit scrise pe coroana depusă pentru Mioara Roman. Cei doi se cunoșteau de ani buni, Traian Băsescu fiind, la un moment dat, colegul de partid și de Guvern al fostului soț al Mioarei, Petre Roman.

La Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou de pe strada Lipscani, acolo unde a fost depus trupul Mioarei Roman, au ajuns, până la ora redactării acestui material, zeci de oameni. Cu toții au respectat, indicațiile de a fi ”În tema” înmormântării.

ADVERTISEMENT

Așa cum ne-a dezvăluit Gabriela Lucuțar, fiicele Mioarei Roman, Oana și Catinca, au cerut ca tema să fie în jurul trandafirilor albi. Erau florile preferate ale regretatei mame ale lor. Iar aranjamentele florale respectă, cu strictețe acest criteriu.

Mesajul Oanei și al Catincăi pentru mama lor

Chiar pe sicriul de culoare albă în care se va odihni pentru totdeauna Mioara Roman este așezat și un mesaj. Mesajul, scris de Oana și de Catinca, fiicele ei, dar și nepoatele Calina și Isabela, este de-a dreptul sfâșietor.

ADVERTISEMENT

”Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mama! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat. Te iubim! Fetele tale: Oana, Catinca, Isabela, Calina”, este mesajul scris și așezat într-o mare de flori.

Mioara Roman s-a stins din viață pe 23 februarie 2024, la aproape 84 de ani. Vestea trecerii în neființă a fost dată chiar de Oana Roman, fiica ei, care, la acea vreme, era plecată din țară, într-o vacanță. Mioara Roman a murit la un azil de lu din Snagov.

ADVERTISEMENT

Vestea că a încetat din viață l-a afectat și pe Petre Roman, fostul ei soț. Acesta, deși au divorțat în 2007, a ținut, prin intermediul FANATIK, să își exprime regretul că fosta lui soție a încetat din viață. Înmormântarea Mioarei Roman va avea loc la Cimitirul Reînvierea din București, mâine, 26 februarie 2024.

ADVERTISEMENT
Tags: