Life

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a stârnit furie, după moartea Mioarei Roman. “Nu a fost suficient că ai călcat-o pe suflet”

Moartea Mioarei Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a adus-o în atenție și pe Silviua Chifiriuc, femeia care a înlocuit-o în inima fostului prim ministru.
24.02.2024 | 11:22
Silvia Chifiriuc actuala sotie a lui Petre Roman  a starnit furie dupa moartea Mioarei Roman Nu a fost suficient ca ai calcato pe suflet
Ce a făcut Silvia Chifiriuc când a fost anunțată moartea Mioarei Roman / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă Petre Roman a fost extrem de decent și a dezvăluit, pentru FANATIK, că regretă enorm moartea Mioarei Roman, soția lui, Silvia Chifiriuc a dat dovadă de mult mai puțină sensibilitate. Iar cu o postare de-ale sale și și-a pus în cap mulți dintre urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Ce a făcut Silvia Chifiriuc când a fost anunțată moartea Mioarei Roman

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită. Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase”, spunea, pentru FANATIK, Petre Roman la moartea Mioarei Roman.

ADVERTISEMENT

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman și femeia pentru care Mioara Roman a fost părăsită, avea însă alte preocupări. Iar cum astăzi, 24 februarie, este Dragobetele, ea a ținut să marcheze momentul cu o declarație de amor. Pentru soțul ei, fostul Mioarei Roman.

”Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor. Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea”, a notat Silvia Chifiriuc pe contul ei de Facebook.

ADVERTISEMENT

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. Și nu au fost deloc amabile, actuala soție a lui Petre Roman fiind pusă la zid pentru lipsa de sensibilitate dovedită chiar în ziua în care Mioara Roman a murit.

Silvia Chifiriuc, asaltată de mesaje după moartea Mioarei Roman din cauza postării făcute

„Ce lipsă de respect pentru ”omul iubit” de lângă tine! Indiferent ce simți, te descalifici prin răutatea ta… Oare nu a fost suficient că a rămas singură Mioara Roman la o vârstă ”respectabilă” și ai călcat-o pe suflet, trebuia să mai punctezi ”iubirea” și în aceste momente?? Urât, foarte urât…”, este unul dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Desigur, după avalanșa de comentarii nu tocmai amabile la adresa ei, Silvia Chifiriuc a încercat să ”dreagă busuiocul”. Așa că, la miez de noapte, ea a editat postarea de pe Facebook. A scos ultima parte a postării și, mai mult, a anunțat că va fi prezentă într-o emisiune la Etno Tv. Dar, spre surpriza ei, comentariile negative nu au dispărut.

”Urât, urâtă abordare! Oricum D-na Mioara Roman rămâne inegalabilă. Lumină veșnică, DOAMNĂ!”, ”Ești o devoratoare de oameni căsătoriți nu te interesează omul Petre Roman ci bani lui,  (…) ți-ai clădit fericirea pe nefericirea altora vei primi ce meriți”, au fost alte comentarii.

ADVERTISEMENT

Anunțul că Mioara Roman a murit a fost făcute, ieri, 23 februarie, de Oana Roman. Ajunsă la 84 de ani, Mioara Roman a murit în azilul în care stătea de mai multă vreme. De înmormântarea regretatei profesoare de limbă arabă se va ocupa Gabriela Lucuțar, celebră ca ”Regina Întunericului”.

ADVERTISEMENT