Life

Primele imagini din finala Bravo, ai stil Celebrities. Cine are cele mai mari șanse să câștige

19.12.2020 | 18:01
Primele imagini din finala Bravo ai stil Celebrities Cine are cele mai mari sanse sa castige
ADVERTISEMENT

Finala Bravo, ai stil Celebrities se anunță una cu totul explozivă, cele 6 concurente finaliste pregătind momente unice în acest sezon. Au apărut deja primele imagini din ultimul episod al acestui concurs de modă.

Finala competiției de la Kanal D a fost jumătate înregistrată, iar cealaltă parte va fi în direct după mai bine de un an de când nu a mai fost transmis live acest concurs.

ADVERTISEMENT

Show-ul cu VIP-uri a început în urmă cu 10 luni și ceva și a fost întrerupt de pandemia de coronavirus în luna martie. Filmările au fost reluate în luna mai, după ridicarea restricțiilor din starea de urgență, iar din toamnă, telespectatorii au putut vedea noile ediții, înregistrate pe tot parcursul verii.

Finala Bravo, ai stil Celebrities: cine se luptă pentru trofeu. Theo Rose și Alexandra Ungureanu, șanse să câștige

În marea finală a competiției au ajuns Alexandra Ungureanu, Deea Codrea, Theo Rose, Oana Radu, Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu, iar de departe, cele mai mari șanse să câștige acest show le au Theo Rose și Alexandra Ungureanu dacă e să ne uităm după reacțiile de pe grupurile de pe Facebook dedicate emisiunii și comentariile pe pagina oficială de pe Instagram a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Concurentele vor îmbrăca ținute spectaculoase în marea finală a concursului de modă, iar cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu vor fi nevoiți să se poziționeze și să spună cine merită să câștige concursul, fără însă ca al lor cuvânt să mai conteze în vreun fel, căci toată puterea este acum în mâinile publicului.

Cea mai mare fabrică de vedete feminine de televiziune din România

Noutatea finalei acestui sezon este că în platoul de la Romexpo nu vor fi părinții, susținătorii sau prietenii concurentelor, nici măcar fetele eliminate, iar decizia ca în studio să fie doar finalistele, prezentatoarea și cei trei jurați a fost luată de producători dată fiind situația sanitară creată de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Bravo, ai stil a lansat de-a lungul timpului mai multe vedete feminine printre care le enumerăm pe cele mai cunoscute: Emily Burghelea, Silvia Popescu, Marisa Paloma Brânzaru, Naba Salem, Alina Ionescu și Cristina Mihaela Dorobanțu.

Bravo, ai stil este, pe lângă un concurs dedicat modei și stilului vestimentar, cea mai mare fabrică de vedete feminine din România!

ADVERTISEMENT