Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu, impresionat de campioana FCSB: ”Echipă matură”. Ce mesaj i-a transmis lui Gigi Becali

AdrianMutu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj s-a arătat impresionat de performanța FCSB-ului. Acesta a precizat că titlul obținut este unul total meritat
28.04.2024 | 21:13
Adi Mutu impresionat de campioana FCSB Echipa matura Ce mesaj ia transmis lui Gigi Becali
Adrian Mutu i-a lăudat pe cei de la FCSB după titlul obținut Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat după 9 ani titlul în România, iar echipa lui Gigi Becali este lăudată din toate părțile. Fostul antrenor al CFR-ului, Adrian Mutu, s-a declarat impresionat de performanța bucureștenilor.

FCSB, primul titlu după 9 ani

FCSB a sărbătorit sâmbătă seara titlul după victoria cu 2-1 împotriva celor de la Farul Constanța. După fluierul final, s-a declanșat petrecerea. Fotbaliștii campioanei au fost surprinși îmbrățișându-se cu fanii pe teren. Petrecerea a continuat în baza FCSB-ului din Berceni.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu, laude pentru FCSB

Adi Mutu, fostul antrenor al CFR-ului a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre performanța bucureștenilor. a transmis că titlul obținut de FCSB este unul total meritat, întrucât roș-albaștrii au dominat cu autoritate SuperLiga. Mutu a ținut să-l laude și pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali.

„O echipă matură. Jucători precum Coman, Olaru și alții au ajuns la o maturitate fotbalistică, iar asta s-a văzut pe tot parcursul sezonului. Felicitări jucătorilor de la FCSB și tuturor celor de acolo, inclusiv lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Au existat momente când CFR-ul putea să se apropie, dar nu au reușit, iar ei și-au menținut jocul bun pe tot parcursul sezonului, iar asta a făcut să avem o diferență atât de mare între ei și locul 2.

Acum trebuie să ne uităm la locul 2. Nu numai CFR-ul poate urca pe locul 2. Toate echipele din acea zonă pot termina pe locul 2. Va fi o luptă interesantă”, a explicat Adrian Mutu în exclusivitate la Fanatik Superliga.

ADVERTISEMENT

Mutu a anunțat ce urmeză pentru el

Adi Mutu a plecat de la CFR Cluj după umilința suferită în cupa în fața divizionarei secunde Corvinul Hunedoara. Tehnicianul a luat decizia de a nu semna încă cu nicio echipă, însă a mărturisit că poartă discuții cu mai multe cluburi.

„Sunt discuții. Se tatonază terenul din partea mai multor echipe. Și eu încerc să văd ce opțiuni am, dar nu mă grăbesc. Sunt șanse să plec afară, în străinătate. Vom vedea ce se va întâmpla. Nu pot să spun că am o preferință pentru România sau străinătate. Îmi doresc ceva ambițios și să pot să mă desfășor”, a precizat Adrian Mutu la FANATIK săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

În această seară, fosta echipă a lui Adrian Mutu va juca pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi. În cazul în care ardelenii se vor impune, aceștia îi vor depăși pe cei de la Farul Constanța și ar deveni favoriți pentru calificarea în preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni...
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni nu se aștepta
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie