Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță a cântat în direct: „Campioooonii! Campiooooonii! Ole Ole Ole!”. Cum a petrecut după titlul FCSB: “Același lăutar!”. Video

Bănel Nicoliță a discutat despre FCSB, care a câștigat campionatul matematic după victoria cu Farul Constanța, de pe Arena Națională și a petrecut toată noaptea.
28.04.2024 | 22:07
Banel Nicolita a cantat in direct Campioooonii Campiooooonii Ole Ole Ole Cum a petrecut dupa titlul FCSB Acelasi lautar Video
Bănel Nicoliță, senzație în platoul FANATIK SUPERLIGA / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a fost invitatul lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, în direct la Prima Sport. Și, ca de obicei, a făcut spectacol. Mai ales că acum avea un motiv special, titlul câștigat de FCSB.

Bănel Nicoliță, bucuros după triumful FCSB-ului

Fostul mijlocaș al FCSB-ului a discutat despre meciul care le-a adus titlul FCSB-iștilor după nouă ani. Bănel a fost prezent pe Arena Națională, unde a fost una dintre zecile de mii de voci care au strigat.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a dat tonul distracției și în platoul emisiunii, unde a scandat cântece de susținere la adresa bucureștenilor. De asemenea, fostul mijlocaș a mai spus că bucuria titlului este imensă, asemenea petrecerii de la baza din Berceni. VIDEO

“Campioooonii! Campiooooonii! Ole Ole Ole! Nu vezi că nu mai am voce? Campioooonii! Campiooooonii! Ole Ole Ole! Am făcut petrecerea mea separată, dar același lăutar, pe telefon și live.

ADVERTISEMENT

O atmosferă foarte frumoasă, au fost aproximativ 35 mii de oameni pe stadion, am fost alături de Coman și Chiricheș, am vorbit cu ei. Îmi doresc să își revină și Coman pentru Euro. O bucurie imensă, o așteptare de 9 ani, de toți steliștii.

Să vezi CFR câștigând 5 ani la rând și tu să nu poți, să termini mereu pe locul 2.. Era greu să îi vezi pe CFR acolo sus și tu să cumperi cei mai buni jucători, să aduci ce e mai buni, să investești și să nu iei campionatul. Cea mai bună inspirație a lui Gigi a fost cu Băluță“, a spus Bănel Nicoliță în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Jucătorul care l-a dezamăgit pe Nicoliță, decisiv pentru FCSB

Bănel Nicoliță s-a declarat dezamăgit în trecut de un transfer scump al FCSB-ului, care dă semne de renaștere. Fostul mijlocaș l-a catalogat pe David Miculescu drept un jucător care nu rezistă la presiune.

“Miculescu nu rezistă deloc sub presiune. Un jucător ca el, de 1.700.000 de euro, trebuia să defileze. Ai patronul care te laudă și te sprijină. E într-o creștere bună din punct de vedere fizic, tactic și mental. Are obiectivul atins la echipă. Păi, fratele meu, tu nu o atingi? 45 de minute nu a atins mingea. E o problemă.

ADVERTISEMENT

Cred că ar putea să explodeze oricând. Are nevoie de mai multe meciuri ca atacant. La meciul cu Rapid a avut presiune și nu a rezistat. Băluță când a intrat a fost altceva”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

David Miculescu a deschis scorul contra Farului Constanța, printr-o acțiune de pătrundere rapidă. Primind o pasă de la Olaru printre fundași, atacantul achiziționat cu 1.7 milioane de euro l-a „executat“ pe Buzbuchi.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie