Sport

Primele întăriri pentru Dinamo. Doi jucători revin după împrumuturi: ”Sunt foarte fericit că m-am întors acasă”

Dinamo se pregătește de sezonul revenirii în SuperLiga, iar doi jucători importanți se vor întoarce sub comanda lui Ovidiu Burcă după ce au fost împrumutați.
14.06.2023 | 15:15
Primele intariri pentru Dinamo Doi jucatori revin dupa imprumuturi Sunt foarte fericit ca mam intors acasa
Dinamo se pregătește de sezonul revenirii în SuperLiga, iar doi jucători importanți se vor întoarce sub comanda lui Ovidiu Burcă după ce au fost împrumutați. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După ce au reușit promovarea la un an distanță de la retrogradarea în eșalonul secund, prioritarea zero a şefilor din Ștefan cel Mare este ridicarea interdicţiei pentru transferuri. FANATIK a aflat că dinamoviștii l-au reangajat pe avocatul spaniol Jorge Ibarrola, omul care i-a mai ajutat o dată pe “câini” să deblocheze mutările, în 2021.

Doi jucători revin la Dinamo după ce au fost împrumutați

Până la soluționarea cazului, Dinamo va trebui să se bazeze pe lotul cu care a reușit promovarea în SuperLiga. Chiar și așa, Ovidiu Burcă a primit o primă veste bună, doi jucători care în sezonul precedent au fost împrumutați la alte formații revin sub comanda sa.

ADVERTISEMENT

Este vorba de mijlocașul Geani Crețu, care a jucat la FC Argeș, formație pe care ”roș-albii” au învins-o în barajul de promovare/menținere în SuperLiga, și fundașul Ricardo Grigore, care a evoluat în prima parte a stagiunii trecute la FC U Craiova, iar în partea a doua la Petrolul Ploiești.

Geani Crețu s-a arătat extrem de bucuros de întoarcerea la Dinamo și a anunțat că va fi prezent la reunirea echipei, programată joi, 15 iunie. El speră să pună umărul la revenirea ”câinilor” în elita fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

”Mâine o să fiu la reunire! În primul rând, sunt foarte fericit că m-am întors acasă! Vreau să mă antrenez cât de bine pot în perioada de pregătire pentru a-mi ajuta echipa să termine pe un loc cât mai bun în clasament și-mi doresc ca Dinamo să redevină o echipă de primele locuri în România”, a declarat Crețu, pentru gsp.ro.

Dinamo merge în cantonament în Slovenia

În vârstă de 23 de ani, Geani Crețu a reușit un assist în cele 21 de meciuri jucate în sezonul precedent pentru FC Argeș, el fiind folosit și pentru că a fost una dintre puținele variante ale piteștenilor pentru regula U21.

ADVERTISEMENT

Jucător polivalent de mijlocul terenului, Crețu s-a născut și a făcut primii pași în fotbal la Piatra Neamț, iar la vârsta de 16 ani a fost adus la Dinamo, pentru care a jucat 41 de partide și a marcat un gol. În sezonul 2019-2020, el a fost împrumutat la Rapid unde a evoluat în 14 întâlniri.

Ricardo Grigore are 24 de ani și este un produs 100% al ”câinilor”. Cedat sub formă de împrumut după ce Dinamo a retrogradat, fundașul central a jucat 10 meciuri la FC U Craiova și trei la Petrolul, dar nu a reușit să-și câștige un loc de titular.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Dinamo va pleca în această vară într-un cantonament în Slovenia, acesta fiind primul stagiu de pregătire pe care îl vor face ”câinii” în afara țării după o pauză de doi ani.

ADVERTISEMENT