Fotbal international

Primul fotbalist din Serie A depistat pozitiv la coronavirus: “Sunt bine!” Comunicatul oficial al celor de la Juventus Torino + Inter îşi suspendă temporar activitatea

12.03.2020 | 09:54
Primul fotbalist din Serie A depistat pozitiv la coronavirus Sunt bine Comunicatul oficial al celor de la Juventus Torino  Inter isi suspenda temporar activitatea
ADVERTISEMENT

Daniele Rugani fotbalistul celor de la Juventus Torino, a fost depistat pozitiv la coronavirus. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Twitter al torinezilor.

UPDATE, 12 martie, ora 09:55 / Clubul Inter Milano, formaţie care a jucat contra lui Juventus în weekend-ul trecut, a anunţat că-şi suspendă temporar activitatea după ce Daniele Rugani s-a infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

“Inter Milano anunţă că îşi suspendă toate activităţile până la o dată ce va fi anunţată ulterior. Clubul ia toate măsurile pentru a pregăti procedurile necesare”, se arată în comunicatul formaţiei antrenate de Antonio Conte.


UPDATE, 12 martie, ora 09:20 / Daniele Rugani a postat în cursul nopţii un mesaj pe contul oficial de Twitter. “Vreau să-i liniştesc pe toţi cei care se îngrijorează de mine. Sunt bine. Îi îndemn pe toţi să respecte regulile. Facem acest lucru pentru noi şi pentru cei din jurul nostru. Acest virus nu face diferenţe”, a scris fotbalistul italian

ADVERTISEMENT

Daniele Rugani are coronavirus

Daniele Rugani, fundașul celor de la Juventus, a devenit primul fotbalist al unui club din Serie A testat pozitiv de coronavirus.

 

„Fotbalistul Daniele Rugani a fost testat pozitiv la COVID-19, însă e asimptomatic (nu prezintă simptome).

ADVERTISEMENT

Juventus respectă întocmai procedura de izolare a fotbalistului în carantină.

De asemenea, se fac investigații pentru a vedea care sunt persoanele care au intrat în contact cu Rugani”, au transmis cei de la Juventus.

Cazuri de fotbaliști testați pozitiv la coronavirus au mai existat în Italia la formațiile din Serie C Pianese și Reggio Audace.

ADVERTISEMENT

Cotat la 25 de milioane de euro, Rugani (25 de ani) a înscris 7 goluri în 94 de meciuri pentru Juventus Torino.

Italia este cea mai afectată țară din lume de coronavirus, după China. În Peninsulă s-au înregistrat în acest moment 12,462 de oameni bolnavi și 871 de persoane au decedat.

Toate competițiile în Italia au fost suspendate până în luna aprilie, însă decizia s-ar putea prelungi dacă pandemia se extinde.

  • 126,009 de cazuri de coronavirus au fost raportate în lume
ADVERTISEMENT
Tags: