Life

Prin ce schimbări a trecut Roxana Vancea de când a născut. Ce își dorește pentru 2023

Roxana Vancea a trecut prin mai multe schimbări de când ce a născut. Fosta asistentă TV a dezvăluit ce își dorește pentru noul an.
09.01.2023 | 08:03
Prin ce schimbari a trecut Roxana Vancea de cand a nascut Ce isi doreste pentru 2023
Roxana Vancea a trecut prin diverse schimbări de când a născut. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce l-a născut pe fiul ei, Roxana Vancea a trecut prin diferite schimbări. Bruneta vede lucrurile diferit acum și a dezvăluit ce își dorește pentru 2023.

Roxana Vancea, schimbări după ce a născut. Dorințele vedetei pentru 2023

Fosta asistentă TV a născut în toamna anului 2021, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Anul trecut, vedeta l-a botezat pe fiul ei și al antrenorului Dragoș Paiu, Zian.

ADVERTISEMENT

Înainte de a deveni mamă, Roxana Vancea avea o viață destul de agitată, însă acum lucrurile s-au schimbat. Bruneta a înțeles că nimic nu este mai important decât sănătatea și își dorește ca anul acesta să facă mai mult sport și să citească.

De asemenea, vedeta ar vrea să călătorească mai mult pentru ca și fiul ei să cunoască diverse locuri.

ADVERTISEMENT

De când alăptează, Roxana Vancea mănâncă orice, mai ales că a ajuns să fie foarte slabă. Din acest motiv, vedeta nu se mai abține de la vreun fel de mâncare.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fosta asistentă de la Antena 1 a mers acasă la părinți, acolo unde a gustat din toate preparatele tradiționale.

ADVERTISEMENT

“Anul 2023 sper să ne aducă sănătate multă. De când am copii am înțeles că sănătatea e mai importanta decât orice.

Îmi doresc ca anul acesta să călătoresc mai mult, vreau ca Zian să cunoască și să vadă cât mai multe locuri frumoase pe care le avem atât în țară cât și în străinătate.

ADVERTISEMENT

Vreau să am timp și pentru mine, să pot face sport și să citesc. Atât cât îmi permite timpul.

De când alăptez nu mai am restricții alimentare, pentru că am ajuns să fiu foarte, foarte slabă și atunci n-am de ce să mă abțin de la ceva anume. Mănânc orice.

De Sărbători am fost acasă la ai mei, am mâncat de toate, de la aperitive, salată de boeuf, salată de vinete, sarmale, carne la cuptor, prăjituri, cozonaci… chiar de toate.

Dragoș mă ajută atunci când am nevoie , dar atât cât îi permite timpul.”, a declarat Roxana Vancea pentru click.ro.

Își mai dorește Roxana Vancea alți copii?

În cadrul aceluiași interviu, Roxana Vancea a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă din nou. În afară de Zian, vedeta mai are grijă și de Milan, fiul soțului ei dintr-o relație anterioară, pe care îl iubește ca pe propriul copil.

Cu toate că se bucură de rolul de mamă, bruneta nu își mai dorește și alți copii în viitor. Atât ea, cât și soțul ei așteaptă ca fiul cel mic să mai crească.

Cei doi copii îi ocupă vedetei foarte mult timp și nu ar vrea să ia totul de la capăt.

“Nu îmi mai doresc copii. Îmi ocupă tot timpul cei doi prichidei și nu aș face față dacă ar mai veni unul.

Plus că abia așteptăm, eu și Dragoș, să împlinească Zian măcar un anișor și să meargă în picioare, să pot pleca să fac lucruri cu el. 

Noi îl avem și pe Milan, așa că doi copii sunt suficienți. Suntem bine așa cum suntem.”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT