Life

Roxana Vancea, adevărul despre relația cu soțul ei după venirea pe lume a fiului ei: „S-a schimbat tot”

Roxana Vancea a vorbit despre schimbările pe care le-a produs în viața ei venirea pe lume a lui Zian, băiatul căreia îi dedică tot timpul din lume.
25.12.2022 | 22:29
Roxana Vancea adevarul despre relatia cu sotul ei dupa venirea pe lume a fiului ei Sa schimbat tot
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De când a devenit mamă, viața Roxanei Vancea s-a schimbat complet. Vedeta a recunoscut că prioritățile ei au avut de suferit, iar schimbările au intervenit și în relația cu partenerul ei, Dragoș.

Roxana Vancea recunoaște că fiul ei i-a dat lumea peste cap

„S-a schimbat tot. Toate prioritățile, toată rutina mea, tot. E greu, dar și foarte frumos. Amândoi sunt destul de cuminți și astfel îmi ușurează din muncă”, a dezvăluit Roxana Vancea într-un interviu oferit pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Roxana nu se gândește deocamdată la revenirea pe sticlă, însă nu exclude ca pe viitor, după ce Zian, fiul ei, va mai crește, să revină asupra deciziei.

Șatena a fost deschisă și când a venit vorba despre povestea ei cu Dragoș. Roxana a recunoscut că dinamica din cuplu nu mai este aceeași ca înainte să devină mamă.

ADVERTISEMENT

Ce spune despre relația cu Dragoș și depresia postnatală: „Pur și simplu sunt hormonii”

„Avem o relație destul de normală. El petrece destul de mult timp în sală, iar când vine acasă, cu cei mici. S-au schimbat destule, pentru că nu-mi mai permite timpul să fac tot ce făceam înainte. Nu mai putem merge la sală împreună, la filme etc. În rest, avem aceleași activități ca înainte”, a completat Vancea pentru aceeași sursă.

Vedeta e fericită cu faptul că a făcut din cei doi copii o prioritate, ocupându-se în cea mai mare parte a timpului de Milan și de Zian. Întrebată dacă a avut vreodată un episod depresiv postnatal, Roxana a declarat că a fost ferită de așa ceva.

ADVERTISEMENT

„Cred că hormonal m-am reglat destul de repede. Deși alăptez și multe femei nu au menstruație până termină cu alăptatul, la mine e normală și treaba asta.

Plus că eu cred că mămicile care intră în depresie, nu sunt mulțumite nici cum s-a schimbat corpul lor după naștere. Sunt epuizate de la nopți nedormite, nu au ajutor poate sau pur și simplu sunt hormonii”, a mai dezvăluit Roxana Vancea cu aceeași sinceritate.

ADVERTISEMENT