Life

Prințul Harry, mândru de fiul său și al lui Meghan Markle. Ce meserie ar vrea să aibă băiatul

Prințul Harry, încântat de băiatul său și al actriței americane Meghan Markle. Ce visează Archie să se facă când va fi mare.
06.09.2023 | 19:43
Printul Harry mandru de fiul sau si al lui Meghan Markle Ce meserie ar vrea sa aiba baiatul
Prințul Harry, încântat de băiatul său și al actriței americane Meghan Markle. Ce visează să se facă când va fi mare. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a mărturisit la un moment dat că este tare mândru de fiul său și al lui Meghan Markle. Ce meserie ar vrea să aibă băiatul. Ducele de Sussex are numai cuvinte de laudă pentru micuțul născut în anul 2019.

Prințul Harry, încântat de băiatul său și al actriței americane Meghan Markle. Ce visează să se facă când va fi mare

Prințul Harry se declară foarte încântat de băiatul său și al actriței americane Meghan Markle. Băiatul Regelui Charles al III-lea a spus ce visează Archie să se facă când va fi mare, imaginația sa fiind una foarte bogată.

ADVERTISEMENT

Micuțul în vârstă de 4 ani, născut pe 6 mai 2019, la maternitatea Portland din Londra, le aduce numai bucurii părinților săi. Nepotul Suveranului are visuri mărețe și își dorește să devină astronaut sau pilot de elicopter.

Orice va face va avea parte de susținerea necondiționată a familiei sale, Prințul Harry subliniind că e foarte important ca fiul său să aibă un caracter frumos. Ducele de Sussex și Meghan Markle pun mare accent pe acest aspect.

ADVERTISEMENT

„Când vorbesc cu fiul meu Archie despre ceea ce vrea să fie atunci când va crește, în unele zile este astronaut, în alte zile este pilot – un pilot de elicopter, evident, sau Kwazii din Octonauts.

Dar ceea ce îi reamintesc este că indiferent ce vrei să fii când vei fi mare, caracterul tău contează cel mai mult”, a spus Prințul Harry în discursul susținut la Jocurile Invictus de la Haga în 2022, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și educația fiului său, Archie

„Nimic nu ne-ar face pe mama lui și pe mine mai mândri decât să-l vedem având caracterul a ceea ce vedem în fața noastră astăzi”, a mai adăugat Ducele de Sussex la momentul respectiv.

Prințul Harry vorbește foarte rar despre fiul și despre fiica sa, Lilibet Diana. Fiul Regelui este foarte discret când vine vorba de familia sa, mai ales de când a decis să renunțe la avantajele de a face parte din Casa Regală.

ADVERTISEMENT

Atât Ducele, cât și soția sa, Meghan Markle, au decis să nu-i expună în lumina reflectoarelor pe cei doi copii. Imaginile în care apar aceștia sunt foarte rare, conturile de socializare ale soților fiind actualizate la intervale lungi de timp.

ADVERTISEMENT