Life

Prințul Harry, discuții despre împăcarea cu tatăl său. Ce condiție are fiul Regelui Charles

Prințul Harry, semne despre reconcilierea cu tatăl său. Ce doleanță are băiatul Regelui Charles și cu cine are legătură.
30.08.2023 | 14:10
Printul Harry discutii despre impacarea cu tatal sau Ce conditie are fiul Regelui Charles
Prințul Harry, semne despre reconcilierea cu tatăl său. Ce doleanță are băiatul Regelui Charles. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prințul Harry pare că are unele discuții care țin de împăcarea cu tatăl său. Ce condiție are fiul Regelui Charles, după ce Suveranul s-a arătat deranjat de dezvăluirile făcute de Ducele de Sussex în cartea sa, intitulată Spare.

Prințul Harry, semne despre reconcilierea cu tatăl său. Ce doleanță are băiatul Regelui Charles

Prințul Harry dă anumite semne legate de reconcilierea cu tatăl său. Ce doleanță are băiatul Regelui Charles și al regretatei Prințesa Diana. Întâlnirea dintre cei doi urmează să aibă loc în prima lună de toamnă.

ADVERTISEMENT

„Regele Charles urmează să se întoarcă la Londra de la Balmoral la mijlocul lunii septembrie, ceea ce coincide cu sfârșitul călătoriei lui Harry la Düsseldorf, la Jocurile Invictus.

Regele are o vizită oficială reprogramată în Franța, însă are câteva zile libere la Londra pentru a se întâlni cu fiul său. Personalul încearcă să ajusteze detaliile chiar în timp ce avem această conversație”, au declarat persoane apropiate Prințului Harry pentru ok.co.uk.

ADVERTISEMENT

Ce condiție i-a pus Prințul Harry tatălui său, Regele Charles al III-lea

Prințul Harry i-a impus tatălui său, Regele Charles al III-lea, și o condiție. Meghan Markle va fi prezentă la Jocurile Invictus, fiul Suveranului dorindu-și să nu lipsească nici de la întâlnirea pe care o are cu figura paternă.

Ducele de Sussex nu vrea să-și excludă soția de la conversația pe care urmează să o aibă cu tatăl său legat de împăcare. Nu vrea să o lasă deoparte pe actrița care i-a dăruit doi copii, fiind fericit că va clarifica lucrurile cu Monarhul.

ADVERTISEMENT

„Harry a fost foarte discret, și la fel și Meghan. Au ținut capul plecat timp de câteva luni și cred că acesta ar putea fi momentul potrivit pentru ca Harry să se întâlnească cu tatăl său și pentru ca ei să aibă o conversație între adulți.

Cred că există o cale de întoarcere pentru Harry, pentru că Familia Regală nu i-a trântit ușa în nas”, a mărturisit jurnalistul Duncan Larcombe, pentru aceeași sursă. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor desfășura în aceste condiții.

ADVERTISEMENT

Regele Charles a fost cel mai afectat de vorbele și momentele pe care băiatul său cel mic le-a făcut publice de când a părăsit Familia Regală și implicit, Marea Britanie. Ducele de Sussex a ales să se stabilească în SUA.

ADVERTISEMENT