Life

Prințul Harry și Meghan Markle au fost rugați să prezinte premiile Oscar. Răspunsul lor a venit prompt

Prințul Harry și Meghan Markle au primit o propunere neașteptată din partea reprezentanților premiilor Oscar. Ducii de Sussex au fost rugați să prezinte evenimentul.
19.03.2022 | 11:15
Printul Harry si Meghan Markle au fost rugati sa prezinte premiile Oscar Raspunsul lor a venit prompt
ADVERTISEMENT

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a fost contactat încă de la finalul anului trecut pentru a ajunge pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul are loc în data de 27 martie 2022, înainte de comemorarea Prințului Philip.

Prințul Harry și Meghan Markle, propuși ca moderatori la premiile Oscar. Cum au reacționat

Prințul Harry și actrița americană Meghan Markle au fost rugați să prezinte premiile Oscar și în urmă cu doi ani. La momentul respectiv răspunsul a fost unul prompt, însă de această dată nu se știe cum au reacționat.

ADVERTISEMENT

„Harry și Meghan au fost abordați pentru prima dată acum doi ani pentru ceremonie, dar au refuzat politicos. Evident că ar fi o lovitură de stat uriașă anul acesta și s-ar putea folosi de acest aspect pentru a ține un discurs pasional, cel mai probabil în favoarea Ucrainei.

Este încă în aer, dar după toate probabilitățile – mai ales ca urmare a publicității recente – Harry nu va participa. Ar fi văzut ca o ultimă lovitură dură pentru familia regală dacă ar face-o.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry este prea nervos pentru a zbura la Londra fără protecția poliției, dar fericit să se ridice în fața unui public uriaș live la Dolby Theatre din Hollywood”, au declarat producătorii Will Packer și Shayla Cowan pentru The Sun.

Prințul Harry și Meghan Markle, absenți de la comemorarea Prințului Philip

În cazul în care nepotul Suveranei va răspunde afirmativ, atunci riscă numeroase proteste din partea fanilor regali, mai ales după ce s-a retras de la slujba de pomenire a Prințului Philip care se desfășoară la Londra.

ADVERTISEMENT

Un purtător de cuvânt al ducelui de Sussex a confirmat săptămâna trecută că cei doi nu vor părăsi conacul din Montecito pentru a merge la Westminster Abbey în data de 29 martie. Decizia a fost susținută și de avocații Prințului Harry.

Hotărârea a fost luată și prin prisma faptului că nepotul Reginei „nu se simte în siguranță” să zboare peste Atlantic, asta pentru că nu va primi protecție personală, ci este nevoit să suporte toate cheltuielile singur.

ADVERTISEMENT