Life

Prințul Harry și Meghan Markle, ținta unor glume la Premiile BAFTA. Actrița Rebel Wilson nu i-a menajat

Rebel Wilson a prezentat gala Premiilor BAFTA, iar cu această ocazie a făcut o mulțime de glume care nu au fost apreciate de public. Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost menajați.
14.03.2022 | 15:06
Printul Harry si Meghan Markle tinta unor glume la Premiile BAFTA Actrita Rebel Wilson nu ia menajat
ADVERTISEMENT

Rebel Wilson este recunoscută pentru umorul său sec, glumele sale fiind considerate de mulți ușor neinspirate. Actrița a fost gazda Premiilor BAFTA, iar cu această ocazie i-a luat în vizor pe Prințul Harry și Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle, ținta unor glume la Premiile BAFTA. Actrița Rebel Wilson nu i-a menajat

Actrița Rebel Wilson a reușit să-i impresioneze pe toți cu ocazia galei Premiilor BAFTA. Mai întâi cu noul său look. Aceasta a slăbit 31 de kilograme într-un timp record. Nici glumele sale nu au trecut neobservate. Se știe faptul că aceasta dă mereu dovadă de un umor sec, iar glumele sale nu sunt pe placul tuturor.

ADVERTISEMENT

Mai întâi a făcut o glumă despre felul în care arată acum, explicând de ce a decis să slăbească.

“S-ar putea să arăt puțin diferit față de ultima dată când m-ați văzut aici, aproximativ acum doi ani. Sper că J.K Rowling este de acord cu transformarea pe care am suferit-o.

ADVERTISEMENT

Toată lumea mă întreabă de ce am slăbit și sincer am făcut asta pentru că vreau să obțin atenția lui Robert Pattinson. Glumesc, nu am făcut asta doar pentru a avea atenția unui tip, ci pentru a primi mai multe roluri”, a spus Rebel Wilson.

Actrița de origine australiană nu a scăpat momentul și a făcut o glumă și despre interviul acordat de  Prințul Harry și Meghan Markle în urmă cu ceva vreme lui Oprah Winfrey.

ADVERTISEMENT

“De la dramă, la horror, la fantezie… Interviul cu Harry și Meghan a avut de toate”, a spus actrița.

Gluma nu prea a fost însă gustată de public.

Remarca vine după ce în unul dintre interviurile sale l-a luat la țintă și pe Prințul Andrew.

“Aș fi dorit să realizez un număr muzical în calitatea mea de gazdă despre Prințul Andrew. Ar fi fost pe rolle și s-ar fi numit Pizza Express, dar nu vă temeți. Nu o să cânt. Îmi salvez vocea pentru continuarea spectacolului Cats”, a spus actrița.

ADVERTISEMENT

Gluma a fost făcută în contextul în care Prințul Andrew a susținut că a fost la restaurantul Pizza Express în noaptea în care s-a spus că ar fi agresat-o pe Virginia Guiffre.

ADVERTISEMENT