Life

Prințul Harry și Meghan Markle, criticați dur de directorul Spotify, după încheierea parteneriatului cu ei: “Escroci nenorociți”

Prințul Harry și Meghan Markle au fost criticați dur de directorul Spotify. De ce i-a numit “escroci” pe ducii de Sussex.
21.06.2023 | 17:03
Printul Harry si Meghan Markle criticati dur de directorul Spotify dupa incheierea parteneriatului cu ei Escroci nenorociti
Prințul Harry și Meghan Markle, criticați dur. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După încheierea parteneriatului lor cu Spotify, Prințul Harry și Meghan Markle au fost criticați dur de directorul companiei. Acesta i-a numit “escroci” pe cei doi soți.

Prințul Harry și Meghan Markle, criticați dur de directorul Spotify. De ce i-a numit “escroci”

Bill Simmons, director Spotify și celebru realizator de podcasturi, i-a criticat dur pe Harry și Meghan, spunând despre ei că sunt “escroci”. În urmă cu câteva zile, parteneriatul ducilor de Sussex cu Spotify a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

“Mi-aş fi dorit să fi fost implicat în negocierea ‘Meghan şi Harry părăsesc Spotify’”, a declarat Bill Simmons vineri, în cadrul podcastului său.

În cadrul parteneriatului dintre Archewell Audio, compania de producție a lui Harry și Meghan, și Spotify, ar fi trebuit să fie incluse mai multe programe. În schimb, doar un serial și o ediție specială de vacanță au fost produse.

ADVERTISEMENT

Serialul “Archetypes with Meghan” urmărea să “investigheze, să disece şi să demitizeze etichetele care încearcă să ţină femeile pe loc”, după cum se arată în descriere. Acesta a inclus interviuri ale lui Meghan Markle cu unele celebrități, cum ar fi Serena Williams, Paris Hilton, Mariah Carey și Trevor Noah.

Recent, Archewell Audio şi Spotify au transmis că au “convenit de comun acord să se despartă”. Anunțul a fost făcut la două săptămâni de când ce compania a eliminat 200 de locuri de muncă din unitatea sa de podcasturi, în cadrul unei “restructurări strategice”. Acest număr reprezintă 2% din forța sa de muncă la nivel global.

ADVERTISEMENT

“The F***ing Grifters (n.r. escroci nenorociţi ). Ăsta este podcastul pe care ar fi trebuit să îl lansăm cu ei. Trebuie să mă îmbăt într-o seară şi să spun povestea discuţiei de pe Zoom pe care am avut-o cu Harry pentru a încerca să îl ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune poveşti ale mele… La naiba cu ei, escroci”, a mai spus Simmons despre ducii de Sussex, notează news.ro.

Prințul Harry, criticat de Bill Simmons și în trecut

Nu este pentru prima dată când prințul Harry este criticat în acest fel de realizatorul de podcasturi. În cadrul unui episod din ianuarie 2023 al podcastului său, Simmons a spus despre fiul cel mic al Regelui Charles că era “jenant” să împartă Spotify cu el.

ADVERTISEMENT

“Ce face el? Este unul dintre acele lucruri gen care este talentul tău? De ce să te ascultăm? Deci, te-ai născut într-o familie regală şi apoi ai plecat. Locuieşti în f***ing Montecito şi, cum ar fi, tu doar vinzi documentare şi podcast-uri şi nimănui nu-i pasă de ce ai de spus despre nimic, cu excepţia cazului în care vorbeşti despre familia regală şi doar te plângi de ei”, a spus atunci Simmons.

Site-ul de sport și de cultură al lui Bill Simmons, “The Ringer”, a fost achiziționat de Spotify în 2020, pentru suma de peste 200 de milioane de dolari, după cum transmitea Forbes atunci. Acesta includea peste 30 de podcasturi.

Din acel moment, Simmons a devenit directorul departamentului de inovare şi vânzări ale podcasturilor la Spotify. Acolo se ocupă de moderarea mai multor podcasturi, cum ar fi “The Rewatchables”.

Până acum, Meghan Markle a reușit să finalizeze doar 12 episoade ale podcastului “Archetypes with Meghan”. Experții în marketing sunt de părere că încheierea parteneriatului va afecta veniturile ducilor de Sussex.

Podcastul fostei actrițe din “Suits” nu va fi reînnoit pentru un al doilea sezon. Anul trecut, în decembrie, “Archetypes” a câștigat premiul de top podcast la People’s Choice Award din Los Angeles.

Harry și Meghan nu au avut o perioadă foarte ușoară. În luna mai, cei doi au fost implicați într-o urmărire de mașini. Mai mult, s-a speculat că ducii de Sussex ar fi la un pas să divorțeze.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în...
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în club după eșecul cu Poli Iași
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Nouria Nouri, în război cu Daniel Iordăchioaie. Are legătură cu copiii
Nouria Nouri, în război cu Daniel Iordăchioaie. Are legătură cu copiii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!