Life

Prințul Harry și Meghan Markle pierd milioane de lire sterline: ”Steaua lor este într-adevăr în scădere”

Milioane de lire sterline, pierdute de Prințul Harry și Meghan Markle. Ce se întâmplă cu situația lor financiară în ultima vreme?
19.06.2023 | 18:49
Printul Harry si Meghan Markle pierd milioane de lire sterline Steaua lor este intradevar in scadere
Harry si Meghan Markle pierd un contract extrem de valoros. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au parte de o pierdere financiară majoră. Milioane de lire sterline nu vor mai fi livrate către ei, așa că vor fi nevoiți să renunțe la o parte din confortul de care se bucură. Totul se întâmplă după ce nici Prințul Charles nu îi mai susține.

Ce se întâmplă cu bugetul Prințului Harry și al lui Meghan Markle. Pierderi de milioane de lire sterline

O companie importantă își retrage contractul cu foștii membri ai familiei regale britanice. Este vorba despre gigantul de streaming Spotify. Experții în marketing sunt de părere că gestul reprezentanților acestui serviciu i-ar putea influența și pe alți colaboratori, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Mai exact, un contract de 18 milioane de lire sterline va întrerupe Spotify cu Prințul Harry și Meghan Markle. În baza actului, fosta Ducesă de Sussex avea un podcast, intitulat ”Archetypes with Meghan”, în care stătea de vorbă cu mari celebrități, precum artista Mariah Carey sau campioana de tenis Serena Williams.

Numai 12 episoade a reușit Meghan Markle să ducă la bun sfârșit. Nu se cunoaște motivul care a determinat Spotify să nu mai interacționeze cu actrița, cert este că a anunțat mai de mult că va concedia în jur de 200 de persoane în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Mark Borkowski, specialist în PR și marketing, consideră că în urma demersului celor de la Spotify, steaua Prințului Harry și a lui Meghan Markle  ”este într-adevăr în scădere”. Există acum semne de întrebare la cum vor proceda și restul brandurilor cu cei doi.

De câți bani au nevoie Prințul Harry și Meghan Markle pentru a supraviețui

De când au renunțat la îndatoririle regale, Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc peste Ocean, în California, iar aici se bucură în continuare de un stil de viață luxuriant, dar care și costă. Veniturile lor sunt în mare parte din imagine.

ADVERTISEMENT

Cuplul are o casă care se întinde pe 14.500 de metri pătrați, alcătuită din nouă dormitoare, un spațiu de cinema, unul de sport și unul de spa. Nu lipsește nici liftul, iar pentru toate acestea, Prințul Harry și Meghan Markle ar fi făcut un credit ipotecar în valoare de 7, 5 milioane de lire sterline.

Nu se cunosc informații dacă foștii membri ai familiei regale britanice au reușit să-și achite creditul. De altfel, fiind persoane celebre și parte dintr-o monarhie, trebuie să-și asigure mereu gărzi de corp, specialiști în comunicare, mașini sau camere de luat vederi. Anual, pentru astfel de servicii, ei ar investi peste 2 sau 5 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Toate aceste informații apar după ce Prințul Harry și Meghan Markle au fost în centrul unor informații despre un posibil divorț între ei, dar și după ce Prințul Harry a lansat cartea ”Rezervă” , în care a făcut dezvăluiri scandaloase despre familia regală britanică.

ADVERTISEMENT