Life

Harry și Meghan Markle ar fi la un pas de divorț. Fiul Regelui Charles ar fi vorbit deja cu un avocat

 Harry și Meghan Markle se pregătesc de divorț? Ce zvonuri circulă în acest sens. Fiul Regelui Charles ar fi discutat cu un avocat.
31.05.2023 | 10:05
Harry si Meghan Markle ar fi la un pas de divort Fiul Regelui Charles ar fi vorbit deja cu un avocat
Prințul Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți din 2018. Sursa foto: CNBC
ADVERTISEMENT

Harry și Meghan Markle s-ar pregăti de divorț, este o informație care circulă în presa internațională, de la începutul săptămânii. Fostul cuplu regal, stabilit din 2020 peste Ocean, nu ar mai fi în cele mai bune relații, în pofida aparențelor. Fiul Regelui Charles al III-lea al Regatului Unit ar fi purtat deja discuții despre despărțire cu un avocat.

Harry și Meghan Markle ar fi la un pas de divorț. Fiul Regelui Charles ar fi vorbit deja cu un avocat

Deși pare surprinzător că ar urma să divorțeze, se vehiculează și că de mai multe luni între Prințul Harry și Meghan Markle au apărut tensiuni. Jurnaliștii de la Sky News Australia au aflat pe surse de avocatul care ar pregăti actele pentru ceea ce ar urma să fie despărțirea anului.

ADVERTISEMENT

În același timp, se mai spune și că prințul Harry a plecat din locuința sa și a fostei actrițe. El și-ar fi închiriat două camere de hotel. Una în Los Angeles și alta în apropiere de casă. Lady Colin Campbell, o cunoscută scriitoare din UK, care a publicat șapte cărți despre familia regală britanică, consideră că fiul Regelului Charles nu s-a înderpărtat de soția lui fără motiv.

”Cei mai mulţi oameni, atunci când au o ceartă cu partenerul de viaţă, se retrag într-o altă parte a casei. Să fim serioşi, Harry şi Meghan au 26 de dormitoare în casa lor. În schimb, el pleacă la 160 de kilometri distanţă. Faptul că are două camere de evadare mi se pare foarte ciudat şi, probabil, nu este un semn bun”, potrivit lui Lady Colin Campbell.

ADVERTISEMENT

Cum au apărut zvonuri despre divorț

De asemenea, zvonurile presupusului divorț sunt adâncite și de faptul că, de Crăciun și la aniversarea a cinci ani de căsnicie, fostul cuplu regal nu a publicat nicio fotografie pe rețelele de socializare, așa cum obișnuiau în astfel de situații.

De cealaltă parte, Daisy Cousens, jurnalistă la Sky News Australia, este de părere că la mijloc se pune problema unei strategii. Scopul acesteia ar fi atragerea atenției pentru a crește veniturile financiare și pentru a menține popularitatea cuplului.

ADVERTISEMENT

”Meghan şi Harry, dar în special Meghan, par a fi dispuşi să facă orice ca să atragă atenţia asupra lor, inclusiv să inventeze aşa-zisa urmărire cu maşini “cu rezultat aproape catastrofic”. Au nevoie de atenţia publicului pentru a face bani şi pentru a creşte această ciudată structură de afaceri. Nu m-ar mira să fie nişte scurgeri de informaţii calculate din partea taberei ducilor de Sussex”, a transmis și Daisy Cousensn.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt împreună din 2016, iar în 2018 s-au căsătorit. Până în prezent, au reușit să aibă doi copii, Archie, în vârstă de patru ani, și Lilibet, în vârstă de doi ani. În 2020 au decis să abandoneze îndatoririle regale și au dezvăluit apoi într-un interviu nereguli din familia regală britanică.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry, de altfel, a adus și mai mult o pată familiei sale, când a lansat cartea autobiografică, ”Rezervă”, în ianuarie 2023. În aceasta, el își deschide sufletul, și mărturisește, printre altele, cum Meghan Markle a fost respinsă de fratele lui, prințul William.

ADVERTISEMENT