Life

Prințul Harry și Meghan Markle, trădați de prieteni după ieșirea din Familia Regală? Cine nu-i susține

Prințul Harry și Meghan Markle, înșelați de apropiați după plecarea din Familia Regală? Ce vedete nu sunt de partea lor.
12.11.2023 | 22:25
Printul Harry si Meghan Markle tradati de prieteni dupa iesirea din Familia Regala Cine nui sustine
Prințul Harry și Meghan Markle, înșelați de apropiați după plecarea din Familia Regală? Ce vedete nu sunt de partea lor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au fost trădați de prieteni după ieșirea din Familia Regală? Cine nu-i susține de când au luat decizia de a părăsi Marea Britanie pentru o viață nouă în Statele Unite ale Americii.

Prințul Harry și Meghan Markle, înșelați de apropiați după plecarea din Familia Regală? Ce vedete nu sunt de partea lor

Prințul Harry și Meghan Markle au fost înșelați de apropiați după plecarea din Familia Regală? Ce vedete nu sunt de partea lor, deși îi leagă prietenii de lungă durată și colaborări de mare succes. Mai mult, au numai aprecieri pentru Regele Charles al III-lea.

ADVERTISEMENT

Conform Daily Mail, unul dintre aceștia este Idris Elba care a fost prezent la nunta Ducilor de Sussex, în anul 2018. Actorul, care a primit premiul Globul de Aur, a fost însoțit la momentul respectiv de soția sa, Sabrina.

Mai mult, a fost DJ la recepție și a declarat că actrița de origine americană s-a distrat de minune pe rândul de dans pe melodiile sale. Cu toate acestea în ultima perioadă își arată susținerea față de Monarh cu care a fost văzut recent la un eveniment.

ADVERTISEMENT

Concret, în luna octombrie au fost observați în timp ce conversează la o întrunire ce a avut loc la Chapel Barracks din Londra. Printre invitați s-au mai numărat și omul de afaceri kenyan James Mwangi și redactorul șef al British Vogue Edward Enninful.

Se pare că acesta din urmă își arată, de asemenea, sprijinul pentru Monarhul britanic, în ciuda faptului că este prieten bun cu Meghan Markle. Soția Prințului Harry a lucrat alături de acesta la un moment dat în cariera sa.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle, fără amici în preajma lor

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost mulți amici în preajma lor. Orlando Bloom și Katy Perry, vecinii Ducilor de Sussex, au lăudat Familia Regală și artista chiar a cântat la recenta încoronare a Regelui.

Acest lucru a fost posibil datorită faptului că este membru al Prince’s Trust. La momentul respectiv a împărtășit cu fanii de pe Instagram detalii din culise despre performanța și ținuta purtată, dând de înțeles că este o fană a Monarhului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, George Clooney și Amal Alamuddin pare că s-au îndepărtat de Prințul Harry și Meghan Markle de când aceștia au decis să părăsească Familia Regală. Cuplul i-a fost alături Regelui la un eveniment Prince’s Trust care s-a desfășurat la Londra, în luna mai.

ADVERTISEMENT