Life

Ce semnifică brățara pe care Prințul Harry o poartă de 20 de ani. Are o poveste emoționantă

Ce semnifică brățara pe care Prințul Harry o poartă în permanență, de 20 de ani. Povestea bijuteriei este una emoționantă.
23.09.2023 | 15:04
Ce semnifica bratara pe care Printul Harry o poarta de 20 de ani Are o poveste emotionanta
Prințul Harry are aceeași brățară de 20 de ani. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a explicat, acum ceva timp, ce semnifică brățara pe care o poartă de 20 de ani. Povestea bijuteriei este una emoționantă pentru soțul lui Meghan Markle.

Semnificația pe care o are brățara purtată de Prințul Harry de 20 de ani

De 20 de ani, fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea poartă aceeași bijuterie. A avut-o cu el la unele dintre cele mai importante evenimente din viața sa.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry a purtat brățara de argint la școală, la meciurile de polo, dar și în alte momente de o însemnătate mare, cum ar fi ziua nunții sale cu Meghan Markle. Accesoriul este unul foarte important pentru ducele de Sussex.

Este vorba despre o brățară decorată cu cercuri argintii, cu linii subțiri, și reprezintă un simbol al legăturii Prințului Harry cu o călătorie din 1997.

ADVERTISEMENT

Povestea din spatele aceste brățări este una foarte emoționantă. Prințul Harry o poartă în permanență și are grijă de această bijuteria. Origina accesoriului are legătură cu o călătorie în Africa, la puțin timp după ce mama sa, Prințesa Diana, a murit în tragicul accident de mașină din 31 august 1997.

“Am venit pentru prima dată (în Africa) în 1997, imediat după ce mama mea a murit. Tatăl meu i-a spus fratelui meu și mie să ne facem bagajele, mergeam în Africa pentru a scăpa de toate”, a povestit Prințul Harry, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Prințul William deține și el o brățară asemănătoare cu cea a fratelui său. Cu toate acestea, nu a fost văzut cu ea atât de des precum prințul Harry.

Meghan Markle, surprinsă fără inelul de logodnă

Meghan Markle a fost văzută la Jocurile Invictus din acest an, care au avut loc pe 13 septembrie, purtând doar verigheta, fără inelul de logodnă. Acest lucru a dat naștere unor speculații.

ADVERTISEMENT

Ulterior, s-a aflat că inelul fostei actrițe se află la bijutier, pentru că unul dintre diamantele de pe bijuterie era pe punctul de a se desprinde. Pentru a nu se deteriora, Meghan Markle a decis să-l ducă la reparat.

Anul acesta, au existat speculații privind divorțul dintre Prințul Harry și Meghan Markle. S-a scris că cei doi ar fi ajuns inclusiv la avocați. Au fost surprinși împreună, însă, la Jocurile Invictus.

ADVERTISEMENT