Fotbal international

Privirea care spune totul! Cum a reacționat Pogba când Mourinho a vorbit cu el la antrenament. Video

26.09.2018 | 16:50
Privirea care spune totul Cum a reactionat Pogba cand Mourinho a vorbit cu el la antrenament Video
ADVERTISEMENT

Manchester United a trăit o umilință marți seara, fiind eliminată din Cupa Ligii Angliei de modesta Derby County, într-o partidă jucată chiar pe Old Trafford. La finalul meciului, Jose Mourinho a anunțat că Paul Pogba nu va mai fi cel de-al doilea căpitan al echipei.

Mijlocașul campion mondial cu Franța în această vară nici măcar nu a făcut parte din lot pentru acest meci, iar pe durata celor 90 de minute a încărcat pe Instagram un clip controversat, în care părea să se distreze de minune la tribuna oficială alături de Luke Shaw.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Pogba când l-a văzut pe Mourinho la antrenament

La antrenamentul de miercuri dimineața, Pogba era din nou într-o dispoziție bună, glumind cu unul dintre oamenii din staff-ul tehnic. Totuși, când Jose Mourinho a vorbit cu el, starea de spirit a francezului s-a întors la 90 de grade, motiv pentru presa britanica să vadă iminentă o despărțire a jucătorului de Manchester United.

 

Britanicii scriu că Barcelona este clubul aflat cel mai aproape să-l transfere în pauza de iarnă sau cel târziu în vara anului viitor. Catalanii nu au mai făcut de ceva vreme un transfer spectaculos, iar Pogba pare ținta potrivită. Valverde are probleme la mijlocul terenului, după retragerea lui Iniesa.

ADVERTISEMENT

Pentru Pogba, sezonul nu a început deloc rău la nivel de statistici. Francezul are patru goluri și două assist-uri în șapte meciuri oficiale. Cel mai bun meci al său a fost în Liga Campionilor, cu Young Boys. Pogba a înscris două goluri și a oferit un assist în victoria 3-0 obținută de „diavoli” la Berna.

Manchester United evoluează în weekend pe terenul lui West Ham, o altă echipă aflată în degringoladă. „Ciocănarii” au investit bani mulți în transferuri, dar ocupă momentan locul 17, cu o singură victorie în primele șase etape.

ADVERTISEMENT