Life

Probleme cu sarcina pentru Vlăduța Lupău. Artista a ajuns la spital în perfuzii, în primele luni

Vlăduța Lupău a avut probleme cu sarcina, în primele luni când a aflat că va deveni mamă. Cântăreața a fost într-o stare gravă, încât a ajuns la spital, în perfuzii.
26.03.2022 | 18:03
Probleme cu sarcina pentru Vladuta Lupau Artista a ajuns la spital in perfuzii in primele luni
Vlăduța Lupău, în perfuzii la spital, în primele luni de sarcină. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deși s-a bucurat enorm când a aflat că va deveni mamă, problemele de sănătate nu au ocolit-o pe Vlăduța Lupău. Artista a avut nevoie de spitalizare, unde a fost pusă de urgență în perfuzii.

Vlăduța Lupău și-a anulat concerte în SUA și Marea Britanie, din cauza problemelor cu sarcina

Din cauza problemelor cu sarcina, Vlăduța Lupău a trebuit să-și anuleze mai multe concerte. De exemplu, pe data de 7 și 16 ianuarie, trebuia să cânte în America, eveniment pe care l-a anulat. La fel s-a întâmplat și cu concertul de la Londra, programat pentru 18 decembrie 2021, notează Click.ro

ADVERTISEMENT

Ulterior, într-o postare pe facebook, cu perfuzia în mână, solista le-a transmis românilor din SUA că le cere scuze, deoarece nu le va mai putea cânta.

”Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, anunța artista pe contul de facebook al impresarului ei, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, însărcinată în aproape 5 luni. Care este sexul copilului

Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată, vineri, de Buna-Vestire, într-o postare pe rețelele de socializare. Are aproape cinci luni de când poartă în pântec un copil, iar ulterior, în cadrul unei intervenții la TV, a refuzat să dezvăluie sexul bebelușului. Însă, într-o altă emisiune, mama sa a dat-o de gol.

Acum, cântăreața se simte mai bine și nu are pofte. Ironic, a afirmat că regretă faptul că nu-i mai vin anumite ținute.

ADVERTISEMENT

”Sunt cam la jumătate, în 5 luni. Am ales această zi ca să le spun tuturor de această mare binecuvântare deoarece e Buna Vestire.

Nu o să spun momentan sexul, dar Andra știe deja. Când o să spun dacă este băiat sau fată, atunci o să spun și cum o să-l cheme pe bebeluș. Nu am grețuri sau pofte, doar mă rotunjesc.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai încap hainele. Mi-a plăcut mai mult, la început, supa de găluște”, a declarat Vlăduța Lupău în emisiunea ”La Măruță”.

După această intervenție, mama Vlăduței Lupău a dezvăluit la Prima TV că fiica sa va da naștere unui băiețel.

”Va avea băiat. Cel puțin așa arăta la ecografie. Asta știm”, a mărturisit mama Vlăduței Lupău.

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adi Rus. În prezent, este unul dintre cei mai în vogă artiști, din țară.

ADVERTISEMENT