Life

Probleme grave pentru o femeie care și-a făcut unghii cu gel acasă: ”Mă simt rău că le-am maltratat”

O femeie se confruntă cu probleme grave, după ce și-a făcut unghiile cu gel, acasă. Manichiura sa arată acum de nerecunoscut și îi provoacă dureri.
13.12.2022 | 19:42
Probleme grave pentru o femeie care sia facut unghii cu gel acasa Ma simt rau ca leam maltratat
Femeia se plânge că îi cad unghiile. Sursa foto: Tik-Tok, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a decis să-și facă manichiura acasă, aplicând gel. După mai multe încercări, au început să apară consecințe foarte neplăcute. Unghiile sale sunt acum de nerecunoscut.

O femeie și-a distrus unghiile după ce și le-a făcut cu gel acasă: ”Mă simt rău că le-am maltratat”

Laura a arătat tuturor, pe Tik-Tok, cum unghiile ei par că se desprind și sunt foarte fragile. Asta după ce în ultimele șase luni a utilizat un gel despre care credea că îi va întări unghiile.

ADVERTISEMENT

”Acesta este un TikTok pentru tehnicienii mei de unghii, mi-am făcut singură unghiile cu gel în ultimii șase sau șapte ani. Am descoperit recent BIAB (constructor într-un gel de sticlă) și l-am folosit în ultimele șase luni.

Ceea ce am observat este că acum, în ultimele două-trei săptămâni, unghiile mele nu sunt în cea mai bună stare. Par să se îndepărteze de pe patul unghial. Par să se retragă, știe cineva de ce (…)

ADVERTISEMENT

Arată foarte trist în acest moment, îmi pare foarte rău pentru ele și mă simt rău că le-am maltratat. Oamenii cred că s-ar putea să fiu alergică la ingredientele din acest gel de construcție”, a spus femeia într-un video de pe Tik-Tok.

@lauradavis_official

My poor #nails close up! #biab allergic reaction recovery! Day 2 after soaking the gel off! They are in a sorry state!

♬ original sound – Laura 🎤✨

Utilizatorii aplicației s-au înspăimântat atunci când au observat problema Laurei, iar unii tehnicieni au sfătuit-o să remedieze totul cu ajutorul unui ulei special, care va ajuta la refacerea unghiei.

ADVERTISEMENT

”Aveți reacție alergică. Acesta este motivul pentru care le spunem CONSTANT oamenilor dacă vor manichiură, să meargă la o persoană CALIFICATĂ”, a notat un internaut.

”Luați legătura cu un medic. Mie mi s-a dat o cremă cu steroizi și antibiotice”, i-a mai răspuns un alt internaut.

ADVERTISEMENT

Femeia regretă că și-a distrus unghiile și face tot posibilul să și le readucă la forma inițială.

Ce spun medicii despre unghiile cu gel

Potrivit eva.ro, renumitul medic, dr. Mehmet Oz, spune că unghiile nu trebuie făcute mereu cu gel sau ojă semipermanentă, căci le distrugem. Ulterior, procesul de refacere ar putea dura și jumătate de an.

ADVERTISEMENT
Tags: