Life

Probleme în familia Elenei Merișoreanu. A fost trimis în judecată

Ce se întâmplă în familia Elenei Merișoreanu. Partenerul nepoatei artistei are probleme cu legea și a fost trimis în judecată.
17.10.2023 | 08:04
Probleme in familia Elenei Merisoreanu A fost trimis in judecata
Ce se întâmplă în familia Elenei Merișoreanu. Sursa foto: Facebook, Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În familia Elenei Merișoreanu există probleme de câteva luni, după ce iubitul nepoatei artistei a avut probleme cu legea. Bărbatul a fost trimis în judecată după ce ar fi comis acte de violență.

Probleme în familia Elenei Merișoreanu

Cu câteva zile înainte ca nepoata interpretei de muzică populară să devină mamă de băiețel, partenerul acesteia a fost reținut de polițiști, după care arestat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost acuzat de loviri și de alte violențe, precum și de viol. Elena Merișoreanu a sperat, până în ultimul moment, că acesta va reuși să-și dovedească nevinovăția. Artista era convinsă, acum câteva luni, că totul se va rezolva.

Elena Merișoreanu spunea atunci că ar fi vorba despre o neînțelegere și că adevărul se va afla, până la urmă. Magistrații au decis, însă, ca bărbatul să rămână în arest preventiv, deși a formulat contestații după fiecare prelungire de mandat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu crede că iubitul nepoatei sale a fost vinovat de cele acuzate și era convinsă că lucrurile se vor desfășura în favoarea lui. Bărbatul este de peste 2 ani împreună cu nepoata sa și provine dintr-o familie bună, după cum a mai precizat vedeta.

“Problemele se vor rezolva și se va vedea că nu a fost deloc vinovat. Cei de la firma de telefonie pot da din urmă convorbirile. Tu chemi un bărbat la ora 3 dimineața acasă? Vino că am banii pregătiti sa-ți dau, iar după aceea începi să urlii că te omoară…

ADVERTISEMENT

Avocatul nu mă lasă să dau mai multe detalii, însă după aceea vă promit că vă spun. Alte femei trăiesc din treaba aceasta, din șantajuri, însă nu se gândește că toate telefoanele și tot ce vorbea se pot identifica imediat, tehnologia a ajuns prea departe.

Ei sunt împreună de 2 ani, nu am văzut nimic deplasat la el, nu eram tâmpiți să o lăsăm să facă un copil cu un om care…este dintr-o familie extraordinară”, a declarat Elena Merișoreanu acum ceva timp, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, trimis în judecată

Bărbatul care este tatăl strănepotului interpretei de muzică populară a fost trimis în judecată pentru viol. Femeia care a depus plângerea împotriva lui a decis să rămână anonimă. Astfel, numele ei nu apare pe portalul instanțelor de judecată.

Pe 31 mari, iubitul nepoatei Elenei Merișoreanu ar fi mers în locuința femeii cu care ar fi avut o aventură, conform sursei citate. Între cei doi ar fi avut loc un conflict, iar bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură serioasă femeii.

Vecinii ar fi auzit zgomote din apartament, așa că ar fi decis să cheme autoritățile. După cele întâmplate, femeia a depus plângere împotriva lui pentru loviri și alte violențe, precum și pentru viol. Aceasta ar fi mers la INML pentru prelevarea de probe, conform apropiaților ei.

La momentul respectiv, femeia chiar ar fi cerut un ordin de restricție împotriva bărbatului. Cererea a fost, însă, respinsă, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT